Cső bikini górcső alatt

Nem, nem és nem! Nem vagyok hajlandó elfogadni a kifejezetten erős ízlésficamos öltözködést. Persze, nem sokat tehetek ellene, mert Isten ments, hogy bárkiről lerángassam a ruhát a villamoson, a metrón vagy akár egy bevásárló központban, de azért naaa, elég legyen már!!

Az utóbbi évek divatja kellően eklektikus lett. Már fel lehet venni a pöttyöset a csíkossal (a kockásat a csíkossal NEM!), a pirosat a kékkel, a lilát a rózsaszínnel, a farmert a fehér inggel és így tovább. De továbbra sem menő a bokazokni szandállal, a fehér zokni öltönnyel, a maxi szoknya hosszú blúzzal és ezt is így lehetne tovább folytatni.

 A legújabb „kedvenc divatsérülést” az idei strandszezon hozta meg. Teljesen mindegy, hogy Balaton, Velencei-tó vagy éppen Palatinus a látvány ugyanaz: a női nem legtöbb képviselője cső bikinibe próbálja bújtatni felső testét.

Elismerem, a bikini mustra minden szezon kezdetén nehéz feladat. Olykor rémálommá is válik, mert a boltokban jövünk rá, hogy a trend nem épp az alakunknak megfelelő. Ám van, aki ezzel mit sem törődik. Míg a háromszög korszak a nagymellű hölgyeknek kedvezett, a cső-módi pont, hogy a kis kebleken mutat jól.

A hívogató fazonok akármennyire is jól mutatnak a próbababán, ha a próbafülkében más látvány tárul elénk NE vegyük meg! Igen-igen, lehet keresni mást. A bikini nem sokat takar, de nem lehetetlen trükközni vele, ha nem csak nézünk, de látunk is.

Szólj hozzá!

audrey hepburn 2012.07.18.10:23
Címkék: divat nyár bikini strand

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr84663819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása