Piqué delfinre cserélte Shakirát

Mikor 2011 tavaszán kiderült, hogy a világnak újabb álompárja van, sokakban felmerült a kérdés: „de vajon meddig?”. Nos, a kolumbiai énekesnő Shakira, és a spanyol labdarúgó-válogatott világ- és Európa bajnoka, Gerard Piqué még most is boldog pár. Igaz, a legutóbb egy kardszárnyú delfin majdnem bezavart a románcba.

piqushakirawhale.jpg

A suttogások, az elkapott pillantások, a rejtőzködések ideje tavaly márciusban ért véget, amikor Piqué és Shakira hivatalosan is bejelentette, hogy együtt járnak. Láttunk már fotókat közös nyaralásról, vacsoráról, Shakira szurkolt a Barca lelátóján, de a gratuláló puszi is elcsattant pár hete, amikor a spanyol válogatott Európa-bajnok lett Ukrajnában.

Az elmúlt napokban azonban egy másik puszi borzolta a kedélyeket. Piqué-t most leginkább az állatbarátok irigyelték. A Barca sztárja és az kolumbiai énekesnő Miamiban, az Óceánakváriumban járt nyaralásuk során, és igen közeli kapcsolatba kerültek egy kardszárnyú delfinnel. A Twitter-fotó tanúsága szerint a focista annyira nem élvezte a nedves puszit, de barátnője jót nevetett az eseten, persze utána ő is kipróbálta a nem mindennapi „csókot”. A végeredmény: mindketten maradnak az eredeti felállásnál, és nem lesz több párcsere.

 

Szólj hozzá!

audrey hepburn 2012.07.22.15:07
Címkék: sport foci delfin Shakira Piqué

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr924671103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása