Médiaszemélyiség az Operett színpadán

A legújabb kedvenc hírünk, hogy Kapócs Zsóka ősztől az Operettszínházhoz szerződik. Ami még jobb, hogy a Bors cikke szerint Szinetár Dóra helyére. Na, ilyenkor adódik a kérdés: mi van???

Mit tudunk elsőre Zsókáról? Az orrműtött szépségkirálynő, aki a legtöbb celebbel már tuti, hogy kavart, előfordult már színházi darabban, sőt Karády Katalin dalait is lemezre énekelte. Aztán segítségül hívva a google-t ezt találtuk: magyar médiaszemélyiség, modell, műsorvezető. Hm… tekintélyes.

Valami zajlik a Budapesti Operettszínházban, persze olyan, ami a közönség számára nem publikus. Az évad végén több színész (Bereczki Zoltán, Szinetár Dóra, Náray Erika), táncos távozott a társulattól, és az újak (vagy még csak egy új) valahogy nem a régi színvonalat sejtetik. De lehet, hogy csak nekünk, kívülállók számára tűnik így. Kerényi Miklós Gábor, a színház igazgatója talán úgy gondolta, hogy az egykori FHM Bombázó cím birtokosan a nézőket is lebombázza. Kérdés, hogy mivel? Hangjával? Tehetségével? Színpadi játékával?

Nézőcsalogató fogásnak szánják a szőkeséget, de könnyen lehet, hogy inkább elrettentő erő lesz. Osztozhat szerepen többek között Udvaros Dorottyával (Abigél c. előadásban)… Igen-igen, gondoljon mindenki arra, amire akar. Zsóka majd bizonyít, és elmondása szerint az igazgató urat is meg akarja lepni. Biztosak vagyunk abban, hogy így lesz… De lehet, hogy a színház KERO-jának a maradék haja is oda lesz az évad végére?

2 komment

audrey hepburn 2012.08.03.09:46
Címkék: kultúra színész színház operett Bereczki Szinetár Kapócs

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr794693540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

megadeth1 2012.08.05. 00:43:12

Tudván, h ki döngeti pillanatnyilag, örülhetsz, h nem egyenesen KMG székébe ül.Nyilván elfingta magát, h "Árpicica, Operettbe akarok menni!" Árpicica meg elintézte.

audrey hepburn 2012.08.05. 09:10:50

De, hogy "Árpicica" keze is ennyire messzire érjen...
süti beállítások módosítása