A Zámbó-kultusz visszatér?

Akinek nem volt jobb programja, szombat este elkezdhette nézni a legújabb „sztárleszek” felhozatalt az X-Faktor 2012-es szériájában. Hiába, úgy tűnik kis hazánk kifogyhatatlan a tehetségekből vagy inkább azokból, akik magukat tehetségesnek gondolják.Hajjaj, pedig…

 DSC_4930.JPG
„- Biztatott valaki, hogy jelentkezz a műsorba?”
„- Nem!”
„- És valaki ellenezte?”
„- Igen!”
„- Kicsoda?”
„- Az énektanárom.”

Egy párbeszéd a versenyző és a zsűri között. Na, erre mit reagáljon az ember? A hírnév utáni vágy nem ismer határokat, nem ismer kort, nemet és korlátokat. Így ezekből az összetevőkből még mindig lehet műsort csinálni. Persze inkább ez, mint VV és BB celebek ismételt feltűnése, úgyhogy örülj nép, most ez a cirkusz!

Ráadásul olyan sokat nem is kell várni, és jön a nagy vetélytárs, a TV2-n indul a The Voice. A műsor hazánkban még ismeretlen, így ha a két nagy tehetségkutató egymásnak feszül, még érdekes helyzetek adódhatnak.

Azt a bizonyos X faktort az első válogató adás után még nem találta meg a zsűri, senkiben. Hacsak…a kartali Kvaka Andreának már állva tapsoltak, és Zámbó Jimmy fiának éneklése is szinte könnyeket csalt a zsűri, de még inkább a közönség szemébe. A 32 éves Zámbó Krisztián elismerésre vágyik. Nem ő az egyetlen, de nála valamitől ez más, amit megmagyarázni nehéz, de mégis érti mindenki. A Zámbó fanok most éledezhetnek, van némi remény egy „Kiskirályra”, míg az ellenzők fanyaloghatnak. A műsor készítői pedig dörzsölhetik a tenyerüket, mert ha a fiú tartja a tiszta hangokat, akár még csillag is születhet (ja, az megint más…).

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Szólj hozzá!

audrey hepburn 2012.09.02.09:41
Címkék: divat televízió tehetségkutató Címkék X-Faktor TV2 Jimmy RTL TheVoice

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr234746958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása