Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tiltott szex

Szegény SSC Napoli focistái. A nápolyi székhelyű olasz labdarúgóklub játékosai tiltást kaptak: nem szeretkezhetnek párjukkal - vagy bárki mással - két nappal a mérkőzések előtt, hogy így is csökkentsék a sérülések kockázatát.

 szex.jpg

A csapatorvos szigorú. Alfonso De Nicola szerint csak a szexuális aktivitás teljes beszüntetése lehet a megoldás arra, hogy megelőzzék az izomhúzódásokat, gyulladásokat és egyéb hasonló jellegű sérülések kialakulását. Az élsport és a közvetett szex kapcsolata egyébként is régóta vitatémának számít. Nincs egyetértés az edzők között azt illetően, hogy a szex jót tesz-e a sportolók teljesítményének vagy sem: a krikettezőket például minél több szeretkezésre buzdítják, a focistáknak viszont csak heti egyet engednének.

Amikor a gyerek 7-8 évesen (de akár előbb, akár később) sportágat választ csak azt mérlegeli, hogy mit csinál szívesen. Szeret úszni, gyorsan fut, jó a labdaérzéke, pontosan lő, kiválóak a reflexei stb. A szülők vagy a testnevelő tanár segít is neki ebben, aztán később megjelenik a cél előtte: bajnok lesz! De egy dologgal senki nem számol: le kell mondani a szexről?

A helyzet persze nem ennyire súlyos. A londoni olimpia sem csak a sikerektől volt hangos, hanem bizony szexorgiák is színesítették a sportolók életét. Igaz, azt nem tudjuk, közülük hányan lettek olimpiai bajnokok és kik azok, akik jelentős óvszermennyiséget használták el.

A Napoli játékosainál mindenesetre a sérülések ritkábban ütik fel a fejüket, mióta „szabályozták” őket. De ki az, aki a hálószobákat ellenőrzi esténként? Egy jó szeretkezés adrenalinnövelő is lehet. Persze csak akkor, ha nem közvetlenül a mérkőzés előtt zajlik a kellemes pásztoróra (félóra, tízperc…), hiszen a pályára érve aludni nem lehet, és ez komoly kihívás még a focistáknak is.

Szólj hozzá!

audrey hepburn 2012.09.09.11:29
Címkék: sport foci szex

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr124764238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása