Kerítéskiállítás vakuvillanásokból

A Magyarország magyar fotográfusok lencséjén keresztül, valamint a Budapest FényKép című fotókiállítás már a Nemzeti Múzeum kapujában van. És ott is marad, hiszen a 2012. október 2-tól megtekinthető szabadtéri fotókiállítás a Nemzeti Múzeum Bródy Sándor utcai, illetve Múzeum körúti kerítésén kifüggesztve várja az érdeklődőket.

253464569_b8c393a25a.jpg

A kiállítás a magyar fotográfia múltját és jelenét, illetve Magyarország és a főváros sokoldalúságát hivatott népszerűsíteni. A Hungarofest Nonprofit Kft., a Magyar Fotográfusok Háza és a Magyar Nemzeti Múzeum Az európai szecesszió nagymesterei című vándorkiállítás sikerén felbuzdulva készítette el a “kerítéskiállítást”, melynek tablói magyar művészek fotóit ábrázolják Budapest és Magyarország múltjáról és jelenéről.

A Magyar Fotográfiai Múzeum által válogatott anyag egyszerre tartalmaz informatív és hangulati képeket Budapestről, illetve Magyarországról, egyszerre klasszikus és kortárs, egyszerre tudósít a múltról és a jelenről. A kiállításnak nem célja, hogy felvonultassa Magyarország építészeti és természeti kincseinek mindegyikét, csupán vakuvillanások ezek az ország történetéből, szélesvásznú kép Rólunk, Nekünk, hogy minden percben legyen min csodálkozni.

Szólj hozzá!

audrey hepburn 2012.10.08.10:06
Címkék: fotó kultúra kiállítás múzeum

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr584826204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása