Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Világosodik a sötét ötven

E. L. James erotikus trilógiájának immár második részét is – hogy stílszerű legyek – magamévá tettem. A szürke ötven árnyalata után a második rész, A sötét ötven árnyalata is ostromolja a könyveladási listákat (és alig egy hónap múlva itt a harmadik rész is). A tartalomra annak ellenére kíváncsi voltam, hogy az első rész inkább idegesített, mintsem szórakoztatott, de a második esély nem csak Christian Greynek jár…

darker(608x403).png

Sajnos az első rész idegesítő leírásai, szóismétlései most sem tűntek el. A szent szar, basszantyú és társai ismét borzolták a kedélyeket. De olykor komplett mondatok és szituációk is csak arra szolgáltak, hogy meglegyen az 570 oldal, holott 300 is elég lett volna. 

Christian Grey és Anastasia Steele kezdeti szado-mazo kapcsolata mostanra romantikus lányregénnyé alakult olyannyira, hogy a „szeretlek” szó már kezdte elveszíteni a rangját. A szexuális együttlétek fokozhatatlan romantikába csaptak át, hiszen volt minden: szex a vitorláson, szex a zongorán, a liftben, az előszobában, a fürdőben, és majdnem az autó is megvolt (de valamit hagyni kell a harmadik részre is).

Üde színfoltot jelentett viszont az izgalom, amit a zakkant exbarátnő szolgáltatott és a látszólag mellékszálon somfordáló zaklató főnök, akiből még könnyen főszereplő válhat…

E. L. Jamesnek megint sikerült úgy befejeznie a regényt, hogy kíváncsivá tegye az olvasót a folytatásra. A sötét ötven árnyalata (is) bizony helyenként elcseszett, amint az író is jellemzi főszereplőjét, de a végére mégis kezd világossá válni, hogy mi a titka ezeknek az árnyalatoknak.

Szólj hozzá!

audrey hepburn 2012.10.24.10:28
Címkék: könyv kultúra szex erotika

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr394866078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása