Barátság zenével elmesélve

Egy igaz barát ott van mellettünk akkor is, ha épp kudarcot vallottunk, ha padlón vagyunk; de akkor is, amikor a siker pillanatait éljük meg. Igaz barátot találni nehéz feladat. Sokszor az élet különleges fordulata kell ahhoz, hogy ez megtörténjen. Kocsis Tibor és Gyurcsík Tibor barátsága sem szokványos történet.

197391_506748052671587_1872775220_n.jpg

A két énekes az X-Faktor második szériájának versenyzői voltak. Akár riválisok is lehetnének, hiszen mindkét fiú álma ugyanaz: az énekesi pálya csúcsára érni. Gyurcsík elsőként esett ki a műsorból, míg Kocsis megnyerte a 2011-es évadot. Irigység vagy akár féltékenység is lehetne a két Tibor között, ők azonban okosabbak ennél.

Hosszú időn keresztül voltak összezárva, rengeteg közös élmény köti össze őket. Ez idő alatt egymás támaszaivá váltak, hiszen a próbák miatt elzárva éltek a családjuktól, szeretteiktől, azoktól, akik eddig a biztonságot nyújtották nekik.

Barátságuk szólhatna a médiának is, hisz párban minden jobban „eladható”, és ahogy a dal is mondja: „Egyedül nem megy”. Ám ők nem a bulvárra hajtanak. Azt, hogy barátságuk igazi, november 25-én, a zenén keresztül mutatják be.

Egy délután, amely csak róluk fog szólni a Rózsa Művelődési Házban, ahol eddigi pályafutásuk legfontosabb dalait szólaltatják meg. A rendezvény egyik különlegessége a zongorakíséret, amelyet Leszkovszki-Tóth Éva biztosít számukra. Vendégként pedig kik mások is lehetnének majd jelen, mint az Apollo23 tagjai, azaz Varjú René, Kumich Tamás és Nánássy Tibor, akik szintén fontos szerepet játszanak mindkét énekes életében.

Ha testközelből szeretnéd látni és hallani a két énekest, és biztosra akarsz menni, akkor irány a jegyrendelés. Ha pedig a szerencsére bízod, játssz velünk!

Szólj hozzá!

audrey hepburn 2012.11.04.08:43
Címkék: kultúra koncert X-Faktor Kocsis Gyurcsík Apollo23

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr194888045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása