Eseménytelen szürkeség

Úgy tűnik, már az időjárás sem a régi. Hogy képzeli, hogy semmi hírrel nem szolgál, és az időjárás-jelentésekben ilyeneket kell írni/mondani, hogy „marad az eseménytelen időjárás”. Felháborító! De hol lehet reklamálni?

köd.jpg

November vége felé közeledünk, és nincs 30 fok. Helyette köd, pára, még fagy is csak elvétve. Szerencsére nem esik olyan gyakran, néhol egy kis időre még a nap is kisüt. 7-10 fok körül van a napi maximum, és ez így megy már egy ideje, de még marad is, akár hetekre is. Se egy viharos szél, se egy jó nagy zuhi, nincs riasztás semmilyen színből, és még a hó sem esett le, hogy a hírműsorok legalább ezt szenzációként tálalnák. Eseménytelen az egész.

Lehet is érezni az emberek hangulatán. Az unalmas szürkeség, elkedvetlenít, nyűgössé, fáradttá válunk. Követelni kéne a szenzációt az időjárástól is. Ha holnap mondjuk megdőlne a júliusi melegrekord, akkor a hír rögtön leverné a címlapokról Keresztes Ildikót, Zámbó Krisztiánt vagy azt, aki épp ott van. Van, aki bánná ezt? Talán csak Jimmy fia…

Keressük a megoldást, hol és hogyan lehetne reklamálni az eseménytelen ősz ellen. Üzenetek címezve a felhők közé, de lássuk be, a célt még nem értünk el. Így nem csak a hőingás minimális, hanem a változatosság is.

Szólj hozzá!

audrey hepburn 2012.11.20.11:08
Címkék: időjárás közélet ősz november

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr504916171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása