Szavazz a SportKlub Év Sportembereire!

Újonnan alapított díjjal tiszteleg az év sporthősei előtt a SportKlub! A csatorna a sportrajongó közönségtől várja, hogy válassza meg, ki volt 2012 legjobb férfi és női sportolója, az év csapata, a legemlékezetesebb meccse, valamint a legnépszerűbb sportembere.

2_2.jpg

 Mostantól minden évben átadják a SportKlub csatorna díját azoknak, akik a szerkesztőség és a nézőink szerint is az előző esztendő főszereplői voltak. Az öt kategória jelöltjeinek összeállítása szakmai munka volt. A csatorna saját riportereit, szakértőit kérte fel, hogy értékeljék az évet. Komoly vita és mérlegelés után egyeztek meg a névsorban. A végső döntést azonban a közönség kezébe adják.

A SportKlub vezetője szerint valósággal dúskáltak a jelöltekben. 2012-ben a londoni olimpiáról nyolc aranyérmet hoztak haza sportolóink. Nagyszerű év volt ez a csapatsportágak számára is: a férfi kézilabdások 4. helye az olimpián heroikus teljesítmény, de már a Londonig vezető utat is érdemes volt végigélvezni a SportKlubon.

uszas.jpg.ashx.jpg

Úszó, tornász, vívó, netán kajakos emelheti magasba a SportKlub díját? Hamarosan kiderül. A jelöltekre a SportKlub facebook-oldalán (http://www.facebook.com/SportKlubTV) lehet szavazni 2013. január 28-án éjfélig. A végeredményt a SportKlub Híradójában jelentik be január 30-án 18:15-kor.

SportKlub Év Sportemberei Díj jelöltjei

Az év férfi sportolója: Báder Márton, Berki Krisztián, Császár Gábor, Gyurta Dániel, Michelisz Norbert, Sofron István, Szilágyi Áron

Az év női sportolója: Görbicz Anita, Hosszú Katinka, Joó Abigél, Kozák Danuta, Polgár Judit, Risztov Éva, Tomori Zsuzsanna

Az év csapata: Sapa Fehérvár AV19 (jégkorong), FTC női kézilabda csapata, Férfi kézilabda válogatott, Szolnoki Olaj KK (kosárlabda), Videoton FC (labdarúgás), Kajak női négyes, Kajak férfi kettes

Az év legemlékezetesebb meccse a SportKlubon: Sapa Fehérvár AV19 – Red Bull Salzburg 4-3 jégkorong (február 5.); Albacomp Fehérvár –Szolnoki Olaj férfi kosárlabda 71-80 (május 10.); Szeged – Veszprém férfi kézilabda 31-24 (október 28.); FTC – Dinamo Volgográd női kézilabda KEK-elődöntő 34-26 (március 31.); FTC – Győr, női kézilabda döntő második meccse 27-28 (május 16.); Lazio – Roma labdarúgás 3-2 (november 11.); Juventus – Roma labdarúgás 4-1 (szeptember 29.)

A SportKlub legnépszerűbb sportembere díja: Dzsudzsák Balázs, Francesco Totti, Jakabos Zsuzsanna, Mocsai Lajos, Nagy László, Szucsánszki Zita, Zlatan Ibrahimovic

                            

Szólj hozzá!

audrey hepburn 2013.01.08.13:09
Címkék: sport olimpia Risztov London SportKlub Gyurta

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr725005262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása