Az év bloggerinája...

"A Nők Lapja Café és a Cafeblog hisz a blog közösségteremtő erejében és különös figyelmet fordít a nőkre, hiszen más szemmel látják a világot. A nők szavának, legyen az kimondott vagy leírt gondolat, ereje van. Ennek jegyében blogversenyt hirdetünk: keressük az ország legjobb női bloggerét!

bloggerina_head3.jpg
2013. január 15-től indul a verseny! Két héten keresztül ajánlhatod kedvenc blogodat, vagy akár saját magad. Január 28-tól február 17-ig az olvasóké, rajongóké a főszerep, ők voksolnak a jelölt blogokra. Február 18-től a zsűri veszi át a főszerepet, az ötven legtöbb szavazatot kapott blog közül kiválasztják, ki lesz 2013 Bloggerinája és ki lesz a különdíjas. Döntésük 2013. február 24-én születik meg, a díjátadóra március 1-jén kerül sor.

A zsűri: Jakab Kriszta, a Nők Lapja Café főszerkesztője, Sixx, a comment:com és a Hogyvolt blog bloggere, Hódos Hajni és Dulai Péter, a Cafeblog szerkesztői. Szállj versenybe és legyél te 2013 Bloggerinája!"

Hát… beszálltunk.
Rábeszéltetek, sokan.
Jól esett. Jól esik!
De most is kelletek!
Különdíj, fődíj, első 50… Célok, tervek, álmok.
Érdekességek, tetszik, nem tetszik, amit látunk, és amit érzünk. Amit hiszünk, és amit hinni szeretnénk!

Itt tudsz szavazni: Pluszmínusz

(Ui: A szavazáshoz Facebook bejelentkezés kell (néha duplán is kéri)! Ezután nyomjátok meg a „Szavazok” gombot. Ha kell kétszer! Addig, amíg meg nem jelenik, az „Erre már szavaztál!” felirat.)

1 komment

audrey hepburn 2013.01.29.08:15
Címkék: blog közélet szavazás divat bloggerina Pluszmínusz

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr805050465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

titkom 2013.05.29. 09:49:58

(((((OFF, amiért bocsi,
...de a pluszminusz.blog.hu/2013/05/28/gyilkossag_hazugsag_biblia cikk kommentjei miért nem érhetőek el?
)))))
süti beállítások módosítása