Teniszsztárok az Arénában

Ma délutántól rendezik meg a Papp László Budapest Sportarénában a 6. Tennis Classicsot. Hat egykori és jelenlegi világklasszist csábított Budapestre a versenyigazgató Taróczy Balázs, akik már hétfőn nagyon jól érezték magukat a magyar fővárosban.

60380130910124856_tennis_classics6_1.jpgA plakát még rosszul tudja, Ferrer nem jött...

Mats Wilander, Pat Rafter, Markosz Bagdatisz, Tommy Haas, Jo-Wilfred Tsonga és Gael Monfils (David Ferrer lett volna a fő sztár, de pár napja egy edzésen sérülést szenvedett, ezért nem tud részt venni a budapesti gálán) először a Kempinski Hotel Corvinusban szórakoztak jól az újságírók társaságában, majd a Gerbeaud Cukrászdában folytatták az estét na meg a taktikai megbeszélést.

Örömmel láttuk, hogy Pat Rafter és Tommy Haas élőben is ugyanolyan szexis, mint a pályán. Mats Wilander bizonyította, hogy nem csak a kamerák előtt jó a beszélőkéje, és Baghdatisék mikrofonnal a kezükben is megcsillogtatták humorérzéküket.

Tommy+Haas+Legg+Mason+Tennis+Classic+Day+5+-WC7Zg--T1dl_1.jpgTommy Haas kedden az Arénában parádézik

Mondhatjuk, hogy délután 4 órától kiélezett mérkőzések várhatók az Arénában, de ne felejtsük el, ez bizony show! A kilenc gémig tartó csaták győztesei mérkőznek a döntőben, míg a vesztesekre vár még egy páros Wilander és Rafter oldalán.

Pár napja már olyan hírek szállingóztak, hogy az eseményre minden jegy elkelt. A „tereprendezést” követően azonban akadt még néhány száz üres szék, így ma is nyitva lesznek a pénztárak, aki még akar, be tud jutni.

A 6. Tennis Classics programja:

Időpont: 2013. december 3. (kedd)

15:00 Kapunyitás
16:00 Pat Rafter – Mats Wilander
17:00 I. elődöntő: Jo-Wilfried Tsonga – Marcos Baghdatis
18:00 II. elődöntő Gael Monfils – Tommy Haas
19:00 Páros mérkőzés a két elődöntő vesztesével, valamint Pat Rafterrel és Mats Wilanderrel
20:00 Döntő

komment

audrey hepburn 2013.12.03.09:57
Címkék: sport tenisz Aréna Tennis Cassics

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr785672835
süti beállítások módosítása