Elindult a The Sunshine Project

A projektnév mögött egy fiatal újságíró bújik meg, aki több okból kifolyólag valósította meg ezt az ötletét. Első körben szeretett volna egy úgynevezett internetes portfóliót létrehozni, ahol tájékozódni lehet a munkáival kapcsolatban: milyen cikkeket, interjúkat készít, illetve kikkel dolgozik együtt. Másodsorban pedig igyekszik felhívni olyan művészek munkásságára a figyelmet, akikkel a média kevésbé, vagy egyáltalán nem foglalkozik – pedig értékeset alkotnak.

coverszöveg.jpg

Rosta N. Napsugár számára az első igazi nagy lépést a Rákóczi Ferivel való nagyinterjúja jelentette, melyet még a Sorry Magazin számára készített 2010-ben.

„Emlékszem, izgultam nagyon, hiszen mégis az ország egyik legismertebb rádiós műsorvezetőjéről volt szó. Előző nap rohantam el diktafont venni, ugyanis a korábbi anyagaimhoz nem volt még rá szükségem. Másnap kicsit remegő kézzel, füzettel, tollal és a frissen vásárolt diktafonnal a kezemben ültem le Feri mellé, aki nagyon kedvesen és közvetlenül viselkedett. Az interjú után ellátott pár jótanáccsal is, mire figyeljek a későbbiek folyamán. Azt hiszem, talán ennél a pontnál döntöttem úgy, hogy ebbe az irányba megyek tovább az utamon” – emlékszik vissza a kezdetekre Napsugár.

Mára már túl van megszámlálhatatlan sok interjún, többek között Oszter Sándorral, ifjabb Malek Miklóssal, Fenyő Miklóssal, Hujber Ferivel, Pély Barnabással, Gájer Bálinttal, vagy épp a The Carbonfoolsból ismert Fehér Balázsal.

Napsugár szerencsésnek érzi magát, hogy ezekkel az emberekkel dolgozhatott együtt. Segíti, támogatja a zenészeket ott, ahol tudja - legyen szó cikkről, interjúról vagy kreatív ötletekről. Az újságírás mellett jelenleg Kovács Áron zenekarának, a KÁOSZ Központnak, illetve egy fiatal dobosnak, Borbély Lőrincnek is a sajtóreferense.

The Sunshine Projektet megéri követni!

komment

audrey hepburn 2014.03.18.10:55
Címkék: zene kultúra sztár Malek Hujber

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr375867409
süti beállítások módosítása