Jobb, ha hallgatsz – Játék!

A Mozi Mániával - valamint partneroldalaival - a Jobb, ha hallgatsz (Kill the Messenger) című film premier előtti vetítésére hívunk! A film a Big Bang Media Kft. forgalmazásában 2014. október 9-től látható hazai mozikba, de velünk már a bemutató előtt is láthatod.

Nyerj páros belépőt a premier előtti vetítésre: október 8-án, este 7 órától a Mi Mozink Lurdy moziban! Az igaz történet alapján készült életrajzi dráma főszepelői: Jeremy Renner és Mary Elizabeth Winstead.

15372435811_2ebaefaf72.jpgA történet szerint: Egy újságíró egy sztori nyomába eredve rájön, hogy a CIA keze is benne van egy kokainszállítmányban, amelynek célja, hogy egy nicaraguai lázadó sereget felfegyverezzen. Beleássa magát a történetbe, és nyilvánosságra hozza a bizonyítékokat, ám a CIA és néhány konkurens újságíró támadást intéz ellene és családja ellen egyaránt…

Ha ott akarsz lenni a bemutatón, nincs más dolgod, mint a játék ideje alatt válaszolni egy egyszerű kérdésre, a válaszodat pedig elküldeni a pmszerkeszto@gmail.com címre, legkésőbb 2014. október 7-én 12 óráig. 14 szerencsés nyertesünk nézheti meg, másodmagával a filmet.

Kérdés: Ricky Ross (Michael K. Williams) mely három amerikai városban árulta a drogot?

Segítséget az előzetesben találsz.

A játékban kizárólag azok vehetnek részt, akik lájkolták a Pluszmínusz Facebook-oldalát. A filmhez - szokásunkhoz híven - a Premier MoziMagazin ingyenes különszámot jelentet meg.

Játékunk 2014. szeptember 30. és 2014. október 7. 12:00 óra között zajlik. Vegyél részt partner oldalaink játékain is, hogy növeld az esélyed, viszont a nyert jegyek számától függetlenül egy játékosnak egy páros belépőt tudunk biztosítani. A jegyet kizárólag a nyertes veheti át, személyi igazolvány bemutatásával.

A premier előtti vetítés előtt, a Mi Mozink Lurdy moziban ismételten "Csapózunk"! Ha szeretnél egyedi fényképet készíttetni a Szerintünk Blog jóvoltából, úgy a nyereményjegy átvételénél jelezd a hostesseknek, hiszen az első 20 jelentkezőnek tudjuk biztosítani a lehetőséget.

komment

audrey hepburn 2014.09.30.19:56
Címkék: játék film mozi kultúra facebook

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr276748259
süti beállítások módosítása