Megvalósult Lakatos Márk szexi és nőies álma

Megnyílt Lakatos Márk divatháza az Aréna Plázában. Rózsaszín-fehér vintage-stílus, versenyképes áru, prémium új és használtruha kínálat mindez úgy, hogy minden nő megtalálja az alkatának megfelelő ruhadarabot.

20140930_182831.jpgAlma, körte, oszlop és homokóra. Mi a közös ebben a négy fogalomban? A nő. A női alak típusok ugyanis ebbe a négy alapkategóriába csoportosíthatóak a Lakatos Márk által jegyzett és nemzetközileg is elfogadott stílusmátrix szerint. Ha nem tudnod milyen forma vagy a Style Republic by Lakatos Márk ebben is segít. Mielőtt belépsz a próbafülkébe, kedves kis táblácskák ismertetik a női alkatok különbségeit.

Végig lapozva a ruhákat elsőre az öröm érzése szállt meg, hogy „jéé, ezek megfizethető áron vannak”. Aztán másodjára is maradt ez, mert a ruhák stílusosak, egyediek, hordhatóak. Márk elképzelése pont ez volt.

20140930_181303.jpg- Olyan ruhaüzletet akartam, aminek az atmoszférája egyfelől barátságos, másfelől játékos, szexi és nőies. Ahol jól érzi magát az ember lánya, ahol nem csak a vásárlás szórakoztató, hanem a ruhapróbálgatás is. Így sokkal inkább kincsvadászatnak élhetjük meg a vásárlást, nem pedig frusztráló szituációnak – mondta üzlete megnyitóján a divatszakember, aki Nyugat-Európa legmenőbb helyeiről válogatta össze a prémium second hand női ruhákat, sok olyat, amivel Magyarországon eddig még nem találkozhattunk.

A titok pedig a ruhacímkén található. Ez esetben nem a márka lesz a lényeg, hanem az az egyedi megoldás, hogy a az árcédula mellett extra címkéken tünteti fel: az adott ruhadarab éppen az alma, körte, oszlop vagy homokóra formájúaknak kedvez-e.

20140930_183054.jpgDe álljunk meg a kiegészítők mellett is! A szappan-biznisz egyre népszerűbb, Márknál is jelen van, de nem is illene más a fehér, dekorációs polcokra. A nyakláncok hatalmasok, virágosak, és csillognak, a trendnek megfelelő. És természetesen nem maradhatnak el a New York, Paris, London feliratú kellékek sem. Igazi vintage-világ, ami nem összekeverendő a retróval! A szó eredeti jelentése szüret, begyűjtés, sajnos magyar megfelelője nincs, de kezd meghonosodni a magyarosított változata „vintázs” néven. Az 1920-as és az 1960-as évek közötti időszak stílusát foglalja magában, beleértve az öltözködést, sminket, bútorokat és tárgyakat. Márk elmondta, hozzá ez közel áll, most már megértjük!

20140930_175957.jpg

 

Fotók: Pluszmínusz

komment

audrey hepburn 2014.10.01.09:27
Címkék: vintage divat pláza style desing Lakatos Márk

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr346749319
süti beállítások módosítása