Egy szerelem története: a nő - Játék!

A Mozi Mániával - valamint partneroldalaival - az Egy szerelem története: a nő című film premier előtti vetítésére hívunk! A film a Vertigo Média Kft. forgalmazásában 2014. október 30-tól látható hazai mozikba, de velünk már a bemutató előtt is megnézheted.

668521_1.jpgNyerj páros belépőt a premier előtti vetítésre: október 28-án, este 8 órától a Mi Mozink Lurdy moziban! A történet szerint: Eleanor Rigby és Conor Ludlow mindennél jobban szeretik egymást. Kapcsolatuk perzselő szerelmen alapul, amelybe olyan őrültségek is beleférnek, minthogy egy étteremből fizetés nélkül távozzanak, vagy egy autóban töltsék az éjszakát. A fiatal házaspár kapcsolatában egy nem várt esemény mégis fordulatot hoz, és veszélyezteti a az idilli hétköznapok nyugalmát.

A rendező Ned Benson az Egy szerelem történetében rendhagyó módon egy szerelem két nézőpontját mutatja be - külön filmben a nő és a férfi szemszögéből. A szereplők konfliktusai valamennyi kapcsolatban élő ember számára ismerősek lehetnek, és leképezését adják napjaink társadalmának és társadalmi problémáinak.

668520_1.jpgHa ott akarsz lenni a bemutatón, nincs más dolgod, mint a játék ideje alatt válaszolni egy egyszerű kérdésre, a megfejtést pedig elküldeni a pmszerkeszto@gmail.com címre, legkésőbb 2014. október 27-én 12 óráig. 6 szerencsés nyertesünk nézheti meg, másodmagával a filmet.

Kérdés: Ki játssza a filmben a férfi főszerepet?

A játékban kizárólag azok vehetnek részt, akik lájkolták a Pluszmínusz Facebook-oldalát. Vegyél részt partner oldalaink játékain is, hogy növeld az esélyed, viszont a nyert jegyek számától függetlenül egy játékosnak egy páros belépőt tudunk biztosítani. A jegyet kizárólag a nyertes veheti át, személyi igazolvány bemutatásával.

 

komment

audrey hepburn 2014.10.20.10:50
Címkék: játék film mozi kultúra Mozi Mánia

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr626810091
süti beállítások módosítása