Apropó szerelem – Játék!

A Mozi Mániával – valamint partneroldalaival – ezúttal az Oscar-díjas Juliette Binoche, és az Oscar-jelölt Clive Owen főszereplésével készült Apropó szerelem (Words and Pictures) című romantikus vígjáték premier előtti vetítésére hívunk benneteket. A film hazai forgalmazója, a Cinetel Kft jóvoltából 15 db páros belépőjegyet sorsolunk ki a 2014. december 30-ai bemutatóra, amire 19 órától, a Lurdy Moziban kerül sor.

16071718215_f1e1c934be_z_1.jpgA történet szerint Jack Marcus (Clive Owen) és Dina Delsanto (Juliette Binoche) valamikor mindketten tehetséges művészek voltak, ám az idő nem nekik dolgozott. Mára a férfi tökéletes írói válságba süllyedt, míg a nőt egyre súlyosabb reumatológiai betegsége gátolja abban, hogy ecsetet fogjon a kezébe. Jelenleg így mindketten tanárként dolgoznak ugyanabban az iskolában, s még akár ki is alakulhatna közöttük valami… Ha nem törne ki e helyett a totális háború! Jack zokon veszi, hogy Dina azt tanítja diákjainak, a szavak csapdába csalnak és hazudnak, s csak a képek képviselnek valódi értéket. A két tanár felsorakoztatja seregeit, a harcban pedig előbb-utóbb az iskola minden tanulójának és dolgozójának állást kell foglalnia. Pedig már majdnem szerelem volt…

Ha ott akarsz lenni a bemutatón, nincs más dolgod, mint a játék ideje alatt (december 22-29-ig) válaszolni egy egyszerű kérdésre, a megfejtést pedig elküldeni a pmszerkeszto@gmail.com címre, legkésőbb 2014. december 29-én 12 óráig. 15 szerencsés nyertesünk nézheti meg, másodmagával a filmet.

Kérdés: Mi az idézet szövege, amit Jack Marcustól (Clive Owen) kölcsönöznek?
Segítséget az Apropó szerelem előzetesében találsz.

A filmmel kapcsolatban a Premier MoziMagazin Apropó szerelem különszámot jelentetett meg. Az ingyenes digitális kiadványban háttér információkat is találsz a film szereplőiről.

16069798911_dba07617d7_z_1.jpg

Fontos: A játékban kizárólag azok vehetnek részt, akik lájkolták a Pluszmínusz Facebook-oldalát. Vegyél részt partner oldalaink játékain is, hogy növeld az esélyed, viszont a nyert jegyek számától függetlenül egy játékosnak egy páros belépőt tudunk biztosítani. A jegyet kizárólag a nyertes veheti át, személyi igazolvány bemutatásával.

komment

audrey hepburn 2014.12.22.13:29
Címkék: játék film mozi kultúra szerelem Mozi Mánia

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr657004167
süti beállítások módosítása