Egy kemény tojás bosszúja – Játék!

A Mozi Mánia app, valamint partner oldalai újra premier előtti vetítésre invitálnak. Ezúttal Miklósy Zoltán első egész estés rendezését, a formabontó Manieggs - Egy kemény tojás bosszúja című magyar animációs filmre nyerhetsz páros belépőt, a film hazai forgalmazója, a Vertigo Média jóvoltából.

eggs2.jpgA premier előtti vetítést a Manieggs - Egy kemény tojás bosszúja országos premierje előtt egy nappal, 2015. február 25-én, este 7 órától, a Lurdy Moziban kerül sor, melyre a Pluszmínusz bloggal három szerencsés játékos páros belépőjegyeket nyerhet!

A történet szerint: Johnny-t, a keménytojást felültették, és igazságtalanul két hétre börtönbe zárták, amiért a rácsok mögül kikerülve bosszúhadjáratot indít mindenki ellen, akik ezt tették vele. A frissen szabadult elítélt nyomozása során segítségére siet barátja, Harry is. A páros a Kínai sárkány klánnal való összetűzéstől kezdve az illegális ketrecharcokon keresztül egészen a bankrablásig rendkívüli kalandokba keveredik…

A vetítés különlegessége, hogy a vetítést követően a Manieggs - Egy kemény tojás bosszúja alkotói közönségtalálkozón vesznek részt, valamint csak egy alkalommal látható mozivásznon a Manieggs kapcsán készült új Tankcsapda videoklip, a Lélekhangokból.

És, hogyan nyerj jegyeket? Nincs más dolgod, mint egy egyszerű kérdésre válaszolni. A hely megfejtést 2015. február 24-én, 12 óráig küld el a pmszerkeszto@gmail.com e-mail címre.

Kérdés: Johnny-t mennyi ideig zárják igazságtalanul börtönbe?

Növeld esélyedet, és vegyél részt partner oldalaink, valamint média támogatóink játékain is. Felhívjuk figyelmedet, hogy a nyert jegyek számától függetlenül, egy nyertes számára egy páros belépőt tudunk biztosítani. A nyeremény jegyeket kizárólag a nyertesnek áll módunkban átadni, az átvételnél személyi igazolvány felmutatását kérjük.

komment

audrey hepburn 2015.02.17.10:44
Címkék: játék film mozi kultúra Mozi Mánia

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr737182519
süti beállítások módosítása