Hétköznapi vámpírok - Játék!

Az Appra magyar! Közönségdíj nyertes Mozi Mánia app és a Pluszmínusz blog - valamint partner oldalai - játékra invitálnak. Ez alkalommal az év horror-vígjátékára, a Hétköznapi vámpírok - A koporsóba zárt felvétel című mozira nyerhetsz páros belépőt, a hazai forgalmazó, a Cinetel Kft. jóvoltából.

16717910277_0f6161c4c4.jpgTaika Waititi és Jemaine Clement rendezésében és forgatókönyve alapján készült magyarul beszélő, új-zélandi-amerikai vígjátékban, a két rendező mellett Jonathan Brugh, Cori Gonzalez-Macuer, Stuart Rutherford, Chelsie Preston Crayford és Ben Fransham kapott szerepet.

Játékunkban a premier előtti vetítésre nyerhetsz páros belépőt, amit az országos premier előtt két nappal, 2015. április 21-én, a Lurdy moziban tartunk, este 7 órától.

A négy rémes haver, Viago, Deacon, Vadislav és a nyolcezer éves Petyr próbálja megtalálni helyét a modern társadalmunkban, ami nem könnyű feladat, lévén vámpírok. Nap, mint nap szembetalálják magukat a divat, a technika és az internet jelentette nehézségekkel. Petyr szemet vet a huszonéves Nickre, és az örök életet kínálja neki. Ám a többiek nincsenek elájulva a kezdő vérszívótól. Amikor Nick barátja, Stu veszélybe kerül, a vámpír megmutatja, hogy bár a szíve hideg és halott, nem jelenti azt, hogy nem érez semmit…

Nincs más dolgod, mint válaszolni egy egyszerű kérdésre, a helyes választ pedig elküldeni legkésőbb 2015. április 20-án 12 óráig. Ha így teszel, máris esélyes lehetsz a 150 páros belépő egyikére, amit a játékban résztvevő között sorsolunk ki. A megfejtéseket a pmszerkeszto@gmail.com e-mail címre várjuk.

Kérdés: Hogy hívják a négy rémes havert, akik együtt laknak?

Növeld esélyedet, és vegyél részt partner oldalaink, valamint média támogatóink játékain is. Felhívjuk figyelmedet, hogy a nyert jegyek számától függetlenül, egy nyertes számára egy páros belépőt tudunk biztosítani. A nyeremény jegyeket kizárólag a nyertesnek áll módunkban átadni, az átvételnél személyi igazolvány felmutatását kérjük.

Partner oldalak:

MoziStar
MoziNéző
FPortál
SibaMédia
FilmDroid
Hetedik Sor Közepe
Premier MoziMagazin
Mozi Mánia

Média partnerek:

Pixel DesingersMagazin
Dimag
Cool FM
Lakihegy Rádió
GiGa Rádió

komment

audrey hepburn 2015.04.16.10:08
Címkék: játék film mozi horror kultúra Mozi Mánia

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr847372600
süti beállítások módosítása