Premier előtt: Az utaskísérő - Játék!

A Mozi Mánia app, a Pluszmínusz blog, valamint partner oldalai premier előtti vetítésen mutatják be Az utaskísérő - Senkit nem hagy kielégítetlenül! (Larry Gaye: Renegade Male Flight Attendant) című amerikai vígjátékot, a hazai forgalmazó, a Cinetel Kft. jóvoltából. Sam Friedlander rendezésében, Jayma Mays (A pláza ásza) és Patrick Warburton (Ted) szereplésével készült komédia premier előtti vetítésérének a Lurdy Mozi ad otthont, 2015. október 27-én, 19 órától.

21638771444_90426d3f19_o.jpgA hazai bemutatója előtt két nappal már láthatod a filmet, ha játszol a Pluszmínusz Facebook-oldalán. Amennyiben szeretnél ott lenni a premieren nincs más dolgod, mint válaszolni egy egyszerű kérdésünkre. A válaszokat a pmszerkeszto@gmail.com e-mail címre várjuk, legkésőbb 2015. október 26-án, délig.

Kérdés: Milyen közlekedési eszközön dolgozik Larry Gaye?

Larry Gaye, nevének fura hangzása ellenére nem meleg, sőt! Igazi gigolo, a legnagyobb király a szakmában és az ágyban. Igaz, annyi esze sincs, mint egy marék lepkének, de nem is ezért imádják a nők. Larry légi utaskísérő, nincs az a meleg helyzet, ahol ne találná fel magát és ne hagyna maga után elégedett utasokat, akárcsak a repülőgép kondenzcsíkja. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy nem utaskísérő, hanem pilóta szeretett volna lenni, ám nem ment át az alkalmassági vizsgán, s ez a kudarc a mai napig kísérti. Ráadásul újabb fenyegetettség elé néz: a légitársaság új típusú robot-stewardesseket tesztel, amik idővel leválthatnák őt és kollégáit. Larrynek tehát igazolnia kell, hogy többet ér, mint egy cyborg-utaskísérő – bármilyen formás kebleket is terveztek azoknak…

Növeld esélyedet, vegyél részt partnereink, valamint médiatámogatóink játékaiban is. Felhívjuk figyelmedet, hogy a nyert jegyek számától függetlenül, egy nyertes számára csak egy páros belépőt tudunk biztosítani. A nyeremény jegyeket kizárólag a nyertesnek áll módunkban átadni, az átvételnél személyi igazolvány felmutatását kérjük.

Partner oldalak:
AMoziStar
MoziNéző
FPortál
FilmDroid
Hetedik Sor Közepe
MovieAddicts
CineStar
Mafab
Mozi Mánia app

Média partnerek:
Cool FM
GiGa Rádió

 

komment

audrey hepburn 2015.10.20.19:19
Címkék: játék film mozi kultúra vígjáték Mozi Mánia

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr738007359
süti beállítások módosítása