Az Iron Nation életérzés

Hosszú Katinka, hazánk első számú sportolója és a BioTechUSA, Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő táplálék-kiegészítő gyártója piacra dobta a közösen kifejlesztett Iron Series termékcsaládot. A boltokban Hosszú Katinka Iron Lady - Az átalakulás című új motivációs könyve is, és indul a The Iron Series Tour. Mozgalmas év vége elé néz az ötszörös világ- és Európa-bajnok, világcsúcstartó, olimpikon úszónő.

iron_4.JPGKatinka a BioTechUSA központjában, a sajtó bevonásával ünnepelte meg, hogy egy közös munka eredményeként immáron a boltokban az Iron Series termékcsalád és az új könyve. Előbbi, az Iron Meal fantázianévre hallgató magas fehérjetartalmú, hozzáadott vitaminokat, ásványi anyagokat és rostokat tartalmazó étkezéshelyettesítő italport és az Iron shakert foglalja magában. Utóbbi pedig Katinka második motivációs könyve: Iron Lady - Az átalakulás.

A lebilincselő olvasmány a 2013-as barcelonai világbajnokságtól napjainkig terjedő időszakot foglalja össze, melyből megtudhatjuk, hogy hogyan lett Hosszú Katinkából Iron Lady. Katinka utóbbi két évének sikereit tekintve sokakban felmerülhet a kérdés: „Vajon miről fog szólni ez a könyv?

„Az igaz, más lesz, mint az első. Ez nem arról fog szólni, hogy valaki a pályafutása mélypontjára került és hogyan jut fel ismét a csúcsra. Ez a könyv egy olyan emberről szól, aki rájött, mennyi minden mást is el akar érni a sportban és az életben, minthogy címeket nyerjen, és hogy ott legyen a neve a bajnokok között. Katinkában 2013-ban tudatosult, hogy ő az Iron Lady, de akkor nem tudhatta, ez még csak az egész átalakulás kezdete.” – mondta Shane Tusup, Hosszú Katinka edzője és férje.

iron_3.JPG„A motivációs könyvek és az Iron Series termékcsalád az Iron Nation-nek készült. Az Iron Nation egy filozófia, életérzés, értékrend, amely nem fogadja el az átlagost és nem elégszik meg a középszerűséggel. Nincs életkorhoz, nemhez, munkakörhöz vagy készségekhez kötve. Mindenki tehetséges valamiben. Fogadd el a kihívást, hogy nap mint nap legyőzd önmagad, ezáltal ha egy kicsivel is, de jobb legyél, mint tegnap voltál! Ismerd fel a legnagyobb akadályokat és rombold le azokat! Feszegesd a határaidat és hagyd figyelmen kívül a kudarc valószínűségét! Csak rajtad múlik, hogy minden nap egy lépéssel közelebb kerülj a céljaidhoz.” – mondta Hosszú Katinka.

Jó hír még, hogy elindul a The Iron Series Tour elnevezésű könyvdedikációval egybekötött országos road show is, ahol a rajongók a BioTechUSA üzleteiben találkozhatnak az Iron Lady-vel. A 20 szerencsés üzletet egy online szavazás segítségével a rajongók választották ki, a szavazók között pedig BioTechUSA vásárlási utalványokat sorsoltak ki. Az első - A magyar Iron Lady - és a második kötet - Iron Lady - Az átalakulás - is kizárólag a BioTechUSA üzletekben vagy online lehet megvásárolni 3999 Ft-os áron.

iron_1.JPGFotó: BiotechUSA

komment

audrey hepburn 2015.11.17.11:37
Címkék: sport könyv úszás motiváció erő Hosszú Katinka BioTechUSA Iron Lady Iron Nation

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr948085794
süti beállítások módosítása