Premier előtt: A szoba - Játék!

A Mozi Mánia app és a Pluszmínusz blog, valamint partnerei részvételével premier előtt mutathatjuk be a 4 Oscar-díjra jelölt, Golden Globe-díj nyertes A szoba című ír-kanadai filmdrámát, a hazai forgalmazó, a Vertigo Média Kft jóvoltából.

szoba_2.jpgJátékunkon páros belépőt nyerhetsz Emma Donoghue világsikert aratott bestsellerének adaptációja premier előtti vetítésére. A zártkörű vetítés három nappal az országos premier előtt, 2016. január 25-én, este 7 órától kezdődik a Lurdy moziban.

A regény hű adaptációjára garanciát jelent, hogy az írónő maga írta filmre regényét. A szoba világpremierje a rangos 40. Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon volt, ahol elnyerte a közönségdíjat. Ez az elismerés az Oscar-díj fokmérője, az elmúlt években a 12 év rabszolgaság, A király beszéde, a Gettómilliomos, és az Amerikai szépség is úgy nyert legjobb film Oscar-díjat, hogy előtte Torontóban diadalmaskodott. A film rendezője, Lenny Abrahamson korábban a Frank című filmmel érdemelt ki elismeréseket. A szoba az öt legfontosabb Oscar-kategória közül négyben érdekelt: A legjobb film, A legjobb színésznő, A legjobb adaptált forgatókönyv, valamint A legjobb rendező kategóriákban kapott jelölést. Brie Larson A legjobb női főszereplő (dráma) kategóriában a Golden Globe-díjat a napokban vehette át a filmben nyújtott alakításáért.

a_szoba_1.jpgAz ötéves Jack számára a Szoba maga a világ. Itt született, és Anyával együtt itt eszik, játszik, alszik és tanul. Ám ötödik születésnapja után Anya közli vele, hogy a világ a szobán kívül folytatódik, és ideje megtapasztalni azt, ami a falakon túl van. Ehhez azonban tervre és szökésre van szükség, amit Jack-nek egyedül kell megtennie. Jack pedig kezdi megérteni, hogy a Szoba igazából börtön volt, ők pedig fogvatartottak benne. Amikor pedig végre szabadok lesznek Jack és Anya számára is új élet kezdődik. Olyan, amire egyikük, és családtagjaik sem készültek fel…

Amennyiben szeretnéd három nappal az országos premier előtt megnézni A szoba c. drámát, akkor nincs más dolgod, mint válaszolni egy egyszerű kérdésünkre, legkésőbb 2016. január 24-én délig, és beküldeni a helyes választ a pmszerkeszto@gmail.com email címre.

Kérdés: Hol volt A szoba c. film világpremierje?

Növeld esélyedet, vegyél részt partnereink, valamint média támogatóink játékaiban is. Felhívjuk figyelmedet, hogy a nyert jegyek számától függetlenül, egy nyertes számára egy páros belépőt tudunk biztosítani. A jegyeket kizárólag a nyertesnek áll módunkban átadni, az átvételnél személyi igazolvány felmutatását kérjük.

Partner oldalak:
AMoziStar
MoziNéző
FPortál
FilmDroid
Hetedik Sor Közepe
MovieAddicts
CineStar
Mozi Mánia app

Tech-Live

Rated

Média partnerek:
Cool FM
GiGa Rádió 

Lakihegy Rádió

Top Movies

komment

audrey hepburn 2016.01.17.16:43
Címkék: játék film mozi kultúra szoba Oscar Mozi Mánia

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr188280666
süti beállítások módosítása