A múlt édességei az Akváriumban

Március 14-15-én érdemes lesz ellátogatni (főleg azoknak, akik nem tüntetnek, vagy a tüntetés után…) az Akvárium Klubba, ahol az első Retro Édesség és Marcipán Fesztiválra kerül sor. Az ingyenes rendezvényre kicsiket, nagyokat, családokat és főleg az édességmániásokat várja!

img_8906.JPGEgy hely, ahol találkozik a múlt és a jövő édessége. Egy hely, ahol minden felnőtt újra átélheti, milyen érzés volt gyerekként kakasos nyalókával a téren ücsörögni, s megtapasztalhatja, milyen érzés a mai kor gyerekének kézzel gyártott marcipánkülönlegességeket majszolni.

Mezei Rita, aki a Királyi Marcipán Manufaktúra alapítója és nem mellesleg cukrász is, elárulta, hogy az egész fesztivál az ő ötletükből született: „Az volt a célunk, hogy megmutassuk, a múlt édességei mennyire megférnek a jelen korban is. A kakasos nyalókától a törökmézig jó, ha ismerik a mai gyerekek is, a felnőttek meg kedvükre nosztalgiázhatnak. Tíz éve foglalkozunk a kézműves bonbonok készítésével. A termékeik prémium kategóriások ezért is fontos számunkra a minőség. Próbáljuk a lépést tartani a gasztrotrendekkel is, éppen ezért lesz a fesztiválon is cukormentes, laktózmentes és gluténmentes édesség is.”

Az édességkóstolón, a retró vattacukor-készítőn kívül lesz a gyerekeknek arcfestés és bohócelőadás is, a kicsit nagyobbaknak pedig Szakonyi Milán és Fekete István koncertjei - mindkét nap 15 órától – szolgáltatják a jó hangulatot.

komment

audrey hepburn 2016.03.11.13:02
Címkék: retro kultúra fesztivál édesség csoki marcipán desszert Akvárium

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr368465158
süti beállítások módosítása