Érzékiség természetesen

Érzéki, mégis természetes! Ez a Tchibo webáruház legújabb, női fehérnemű kollekciójának mottója - és valóban így van! A finom kidolgozású, romantikus, csipkés részletmegoldások mellett nagy gondot fordítottak a tervezők az anyagok kiváló minőségére és a praktikus, mindennapi szempontokra is. Nézzünk szét együtt,a fehérnemű kínálatban!

melltarto1.jpgEz a push-up melltartó lélegzetelállító dekoltázst varázsol, tudjuk, szeretjük. Éppen ezért ideális viselet mélyen kivágott felsőrész vagy trikó alatt – ez utóbbiról a különleges fazonú, finom, puha csipkével ellátott hátrész is gondoskodik. Az elasztánt tartalmazó, rugalmas anyag tökéletes illeszkedést és kiváló formatartást biztosít. A körmerevítőnek köszönhetően a melltartó megtámasztó hatást nyújt és optimálisan áll, valamint jó tartásról gondoskodik. Az elöl összekapcsolható melltartót állítható hosszúságú pántokkal látták el.

Jó hír a telt keblűeknek: itt egy speciális, minőségi merevítős melltartó E kosárig! Ez a melltartó kényelmes szabásvonallal készült nagy méretekhez. Mindez többek között a széles, oldalsó részben és a magasabb kosárszegélyben nyilvánul meg. A széles pántok hossza igény szerint állítható. A kosarakon és az oldalsó részeken található hálós betétek optimális tartást biztosítanak. A melltartó varrás nélküli, kétrétegű, merevítős kosarainak köszönhetően csaknem teljesen láthatatlan a ruha alatt. Kiváló minőségű biopamuttal készült. Az elasztántartalom nagyobb rugalmasságról, tökéletes illeszkedésről és formatartásról gondoskodik. Sőt, a háromszorosan állítható puha SoftSeal® kapocs még kényelmesebbé teszi a fehérneműt. A melltartó rendkívül igényesen kidolgozott, finom, puha csipke és masni is díszíti.

haloing3.jpgDe a női hálóingeket sem érdemes kihagyni. 95 százalék ökológiai gazdálkodásból származó biopamutból készült, emellett elasztánt is tartalmaz a tökéletes formatartás érdekében. Az egyszerre nőies és lezser hálóing tökéletesen áll és rendkívül kényelmes viseletet biztosít. S-estől XXL-es méretig érhető el – ám csupán a készlet erejéig. És azt se felejtsd el, hogy jön a nyár, érdemes megnézni a fürdőruhákat is. Kellemes válogatást!

komment

audrey hepburn 2016.05.04.10:40
Címkék: divat fehérnemű hálóing melltartó Tchibo

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr558685130
süti beállítások módosítása