Pálinkás évzárás

Szilveszteri buli? Ugyan, kit érdekel! Az év vége legnagyobb bulija már évek óta nem december 31-re esik, bár mindig nagyon közel van ehhez a naphoz. Idén december 30. lesz az a nap, amelyik bármelyik óévbúcsúztató összejövetelt lesöpri a színről.

 121230-Magna_Cum_Laude-01.jpg

A Mező Misi, Kara Misa, Szabó Tibi és Kilián Imi alkotta Magna Cum Laude december 30-án lép fel a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban. A slágergyáros gyulai zenekart már senkinek sem kell bemutatni. Szívhez szóló dalaik, emberközeli stílusuk és igazi lüktető koncertjeik révén a fesztiválok főattrakciójává és sokak kedvencévé váltak alig több mint egy évtized alatt.

Ki az, aki nem tudja dúdolni legalább a Vidéki sanzont, a Lehet, hogy eltört vagy a Pálinka dal című slágereket? Ugye, hogy nincs ilyen? A fiúk nélkül már meg sem rendeznek egy fesztivált sem, és nem csak itthon, de a határon túl is hódítanak. Legyen az Erdély, London vagy Jordánia. Tavaly pedig elkészítették az ötödik lemezüket is, Belső égés címmel.

A Magna-koncert mindig a nagy buli garanciája, legyen az óriás színpad vagy egy aprócska klubhelység. Az immár hagyományos évzáró nagykoncert esetében is igen különleges produkcióra készül a zenekar. Minden évben újat szeretnének mutatni látványban és hangulatokban is. Előbbiről egy színházi díszlettervező, utóbbiról pedig a már jól ismert Magna Pálinka fog gondoskodni.

Az év utolsó előtti napján már délutántól érdemes ellátogatni a SYMA Csarnokba, mert egy hamisítatlan, vidéki disznótoros hangulat várja a közönséget. A hurka, kolbász, na meg a pálinka mellől hogyan is hiányozhatna a Magna Cum Laude zenéje? Sehogy!

A 20 órától kezdődő koncertre jegyek kaphatók a Broadway Jegyirodáiban (1136 Budapest, Hollán Ernő utca 10.; 1026 Budapest, Gábor Áron utca 74-78.; 1075 Budapest, Károly krt. 21.).

Szólj hozzá!

audrey hepburn 2012.12.12.08:47
Címkék: kultúra koncert pálinka MCL SYMA

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr814961049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása