20.000 nap a Földön - Játék!

A Mozi Mániával – valamint partneroldalaival – ezúttal Nick Cave, a legendás alternatív rockzenész, költő, író és forgatókönyvíró egy elképzelt napját bemutató 20.000 nap a Földön című film premier előtti vetítésére hívunk benneteket. A film hazai forgalmazója, a Mozinet Kft.  jóvoltából 3 db páros belépőjegyet sorsolunk ki a 2015. január 13-ai bemutatóra, melyre 19 órától, a Lurdy Moziban kerül sor.

16023571298_361bfbd0c0_z.jpgMilyen lehet 20.000 nap a Földön, Nick Cave szemével? A művész különleges utazásra invitál. A film, életének egyetlen elképzelt napját mutatja be. A gyönyörűen fényképezett alkotásban összemosódik fikció és valóság, Cave képzelt és igazi élete, de természetesen feltűnnek benne állandó alkotótársai - zenekara, a Nick Cave & the Bad Seeds tagjai, vagy éppen Kylie Minogue és a színész Ray Winstone -, illetve néhány remekül sikerült koncertbe és a lemezfelvételbe is belepillanthatunk.

A legutolsó album, a Push The Sky Away munkálatai közben készült 20.000 nap a Földön intim portrét fest az alkotófolyamatról, azt vizsgálva ezáltal, hogy mi tesz minket azzá, amik vagyunk. A lebilincselő alkotás egyben a kreatív szellem változásra ösztökélő erejének ünneplése is.

 

Ha ott akarsz lenni a bemutatón, nincs más dolgod, mint a játék ideje alatt – 2015. január 6-tól január 12-én délig – válaszolni egy egyszerű kérdésre, a megfejtést pedig elküldeni a pmszerkeszto@gmail.com címre, legkésőbb 2015. január 12-én délig.

Kérdés: Mivel foglalkozik Nick Cave?

Fontos: A játékban kizárólag azok vehetnek részt, akik lájkolták a Pluszmínusz Facebook-oldalát. Vegyél részt partner oldalaink játékain is, hogy növeld az esélyed, viszont a nyert jegyek számától függetlenül egy játékosnak egy páros belépőt tudunk biztosítani. A jegyet kizárólag a nyertes veheti át, személyi igazolvány bemutatásával.

audrey hepburn 2015.01.06.13:21
Címkék: játék film mozi kultúra koncert zenész Mozi Mánia

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr37047105