3 szív – Játék!

A Mozi Mánia app, valamint partner oldalai premier előtti vetítésen mutatják be a 3 szív (3 coeurs) című francia filmdrámát, a hazai forgalmazó, a Cinetel Kft. jóvoltából. Benoît Jacquot (Búcsú a királynémtól, Botrány nélkül) rendezése a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon Arany Oroszlán jelölést kapott.

17090537357_f41e389b28.jpgCharlotte Gainsbourg, Catherine Deneuve, Chiara Mastroianni és Benoît Poelvoorde főszereplésével készült alkotást két nappal az országos mozipremier előtt, 2015. május 5-én, este 7 órától megnézheted, amennyiben részt veszel játékunkban. A premier előtti vetítésnek a Lurdy mozi ad otthont.

Valahol Franciaországban, egy vidéki kisvárosban, Marc lekési párizsi vonatát. Magányosan bandukol a kihalt utcákon, amikor megismerkedik Sylvie-vel. Sétálnak és beszélgetnek egész éjszaka, saját magáról azonban egyikük sem mond sokat. Marc felszáll a reggeli vonatra, de megegyeznek, hogy pár nap múlva újra találkoznak egy előre megbeszélt helyen. Addig nem cserélnek telefonszámot. Az egész affér amilyen romantikus, épp annyira titokzatos, mégis mindketten érzik, valami csodálatos dolog kezdődhet közöttük. A nő el is megy a randevúra, ám Marc minden igyekezete ellenére nem jut el időben a találkozóra. A férfi kétségbeesetten próbálja felkutatni Sylvie-t, ám hosszú próbálkozás után végül feladja. Megismeri viszont a bájos Sophie-t, akivel egymásba szeretnek. Sophie-ról csak egy dolgot nem tud meg időben: hogy Sylvie testvére…

17090537487_bfcca83a67.jpgHa érdekel a film, ne csak játssz és nézd, hanem olvasd is. A Premier MoziMagazin ingyenes különszámot jelentetett meg a 3 szív című filmmel kapcsolatban, amit le is tölthetsz.

Játék a 3 szív premier előtti vetítésére szóló páros belépőkért!

Amennyiben szeretnél ott lenni a 3 szív premier előtti vetítésén nincs más dolgod, mint válaszolni egy egyszerű kérdésre. Válaszodat e-mailben várjuk, legkésőbb 2015. május 4-én délig a pmszerkeszto@gmail.com címen.

Kérdés: Hova hívja találkozóra Marc (Benoît Poelvoorde) Sylvie-t (Charlotte Gainsbourg)?
Segítséget az előzetesben találsz.

Növeld esélyedet, és vegyél részt partner oldalaink, valamint média támogatóink játékain is. Felhívjuk figyelmedet, hogy a nyert jegyek számától függetlenül, egy nyertes számára egy páros belépőt tudunk biztosítani. A nyeremény jegyeket kizárólag a nyertesnek áll módunkban átadni, az átvételnél személyi igazolvány felmutatását kérjük.

Partner oldalak:
- Mozi Mánia
– MoziStar
– MoziNéző
– FPortál
SibaMédia
– FilmDroid
– Hetedik Sor Közepe
Premier MoziMagazin

Média partnerek:
– Dimag
– Cool FM
– Lakihegy Rádió
– GiGa Rádió

audrey hepburn 2015.04.29.08:59
Címkék: játék film mozi kultúra szerelem romantika Mozi Mánia

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr847408348