Premier előtt: Egy tökéletes nap - Játék!

Az Oscar-díjas Benicio Del Toro és az Oscar-díjas Tim Robbins a főszereplői ennek az egyetlen őrült nap történetét elmesélő filmnek. A Mozi Mánia app, valamint partner oldalai segítségével premier előtti vetítésen mutatjuk be az Egy tökéletes nap c. filmet, a hazai forgalmazó a Mozinet Kft jóvoltából.

23876880459_6b2ca29289_o.png

Az Egy tökéletes nap akcióval teli road-movie, háborús film és őrült fekete vígjáték egyszerre, melyben a kiváló színészek végre komikus oldalukat is megmutatják a közönségnek.

A sztori szerint egy háború sújtotta bosnyák faluban méretes holttest lebeg egy kút alján. A kövér férfinak az lett a veszte, hogy gyilkosai vele akarják a helyiek ivóvíz-készletét megmérgezni. A nemzetközi segélyszervezet dolgozói (Benicio Del Toro - Sicario – A bérgyilkos, Traffic, 21 Gramm, Tim Robbins - Titokzatos folyó, Világok harca, A remény rabjai, Mélanie ThierryAz óceánjáró zongorista legendája) hamarosan megérkeznek a helyszínre, hogy kihúzzák a hullát, de a kötelük elszakad a súly alatt. Versenyfutás indul az idővel, hogy hőseink megszerezzenek minden szükséges engedélyt (és persze egy strapabíró kötelet) a katonák, a háborún nyerészkedők, a bizalmatlan helyiek és a bürokrácia között lavírozva – mielőtt a hulla megfertőzi a kút vizét. A helyzetet bonyolítja, hogy váratlanul egy bombanő (Olga Kurylenko – A Quantum csendje) is csatlakozik a csapathoz, akinek korábban viszonya volt az egyik férfival…

Az Egy tökéletes nap premier előtti vetítése 2016. január 18-án este 7 órától kezdődik a Lurdy moziban. Amennyiben szeretnél részt venni az országos premier előtt tíz nappal tartandó zártkörű vetítésen nincs más dolgod, mint válaszolni egy egyszerű kérdésünkre. A válaszokat legkésőbb 2016. január 17-én délig várjuk a pmszerkeszto@gmail.com e-mail címre.

Kérdés: Kik a film Oscar-díjas szereplői?

Növeld esélyedet, vegyél részt partnereink, valamint média támogatóink játékaiban is. Felhívjuk figyelmedet, hogy a nyert jegyek számától függetlenül, egy nyertes számára egy páros belépőt tudunk biztosítani. A jegyeket kizárólag a nyertesnek áll módunkban átadni, az átvételnél személyi igazolvány felmutatását kérjük.

Partner oldalak:
AMoziStar
MoziNéző
FPortál
FilmDroid
Hetedik Sor Közepe
MovieAddicts
CineStar
Mozi Mánia app

Tech-Live

Rated

Média partnerek:
Cool FM
GiGa Rádió 

Lakihegy Rádió

Top Movies

audrey hepburn 2016.01.11.20:45
Címkék: játék film premier mozi Oscar Mozi Mánia

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr318263126