Mozifilmek a zsebben

Apple-felhasználók – és moziimádók –, figyelem! Augusztus 28-ától új alkalmazás lesz ingyenesen elérhető az App Store-ban, amely a Mozi Mánia nevet viseli. Használatához minimum iOS 6 verzió lesz szükséges.

mozi1.pngA mozis alkalmazás ötlete Velekey Patrikban – aki a programozási feladatokat végzi – és ifj. Demeter Zoltánban vetődött fel. A fő irányelv egyszerű: az App Store-ból hiányzik egy olyan ingyenes – de regisztrációhoz kötött – mozis alkalmazás, amelynek használatával könnyedén eléri a felhasználó a mozikban aktuálisan futó filmek előzetesét. A kis csapat erre próbált építeni egy alkalmazást, úgy tűnik, sikeresen.

iPadra optimalizálva ez az egyetlen mozis app. A tervek szerint 2000 filmes adatlap készül el 2014 tavaszára, de már most is közel 300 film körül járnak. Az ingyenes magyar applikáció egyedülálló hazánkban. Az induló alkalmazásban többek közt közvetlenül az alkalmazásból lehet posztolni az előzetest a saját Facebook-profilodon, akár invitálhatod barátaidat egy közös mozizásra, vagy elmondhatod az ismerőseidnek, az alkalmazást használóknak a véleményedet a már megtekintett filmekről.

mozim.pngA Mozi Mánia név öt verzió közül került kiválasztásra, és ha már ő volt a befutó, a www.mozimania.net weboldal is megszületett hozzá. Az oldal az applikáció megjelenésével egy időben lesz elérhető.

Az Android-felhasználók se szomorkodjanak, nekik egy másik weboldal áll majd a rendelkezésükre, ahol ismerkedhetnek a mozis tartalommal. A Facebook-oldalt, valamint a videócsatornát a Youtube-on már mostantól fel lehet keresni.

komment

audrey hepburn 2013.08.26.09:50
Címkék: film mozi divat Apple iPad

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr835477345
süti beállítások módosítása