Mozizz, játssz, duplán!

Legyél a szerencsések egyike, akik egy héttel a hazai premier előtt nézhetik meg a Szerelemre hangszerelve című filmet. A Pluszmínusz blog, a Mozi Mániával valamint partner oldalaival, az idei nyár legjobban várt romantikus vígjátékára invitálnak meg.

mozi.jpeg

Greta (Keira Knightley) és barátja, Dave (Adam Levine) a főiskola óta járnak, és közös szerzői a daloknak, melyekkel a férfi fellép. Amikor egy komoly kiadó szerződést kínál Dave-nek, New Yorkba költöznek, csakhogy a frissen szerzett dicsőség hamar a férfi fejébe száll, és szakít Gretával. A veszteségtől még kóválygó lány sorsa akkor fordul jobbra, amikor Dan (Mark Ruffalo), a levitézlett exlemez kiadó vezető egyik este meghallja énekelni egy kis East Village-i színpadon, és azonnal felismeri Greta nyers, átütő tehetségét. A véletlenszer találkozásból egy kölcsönösen sorsfordító kapcsolat elbűvölő portréja formálódik ki, melynek hangkulisszáját a nyári fényben fürdő New York adja.

Játék a páros belépőkért!

Nincs más dolgod, mint válaszolni egy kérdésünkre. Melyik városban játszódik a film? Segítséget a film előzetesében találsz.

Válaszodat küld el a pmszerkeszto@gmail.com címre, legkésőbb 2014. július 15-én, délig. A nyerteseket e-mailben értesítjük.

Legyél a szerencsések egyike, akik egy héttel a hazai premier előtt nézhetik meg a Szerelemre hangszerelve c. filmet, 2014. július 16-án, este 7 órától a MiMozink Lurdy moziban, Budapesten. Kérünk mindenkit, csak akkor játsszon, ha a fent említett időpont megfelel neki.

Extra játék - extra nyeremények!

Az A Company Hungary, a Szerelemre hangszerelve magyarországi forgalmazója, a Mozi Mánia, valamint a MiMozink külön játékot indít a premier előtti vetítést követően.

Nézd meg a Szerelemre hangszerelve c. filmet, és készíts egy fényképet, amely a film által keltett érzésedet tükrözi. A fényképet* küld el a mozimanianet@gmail.com címre neved valamint telefonszámod jelölésével. A fényképeket a Mozi Mánia Facebook oldalán közöljük, külön fényképalbumban. A legtöbb szavazatot (lájkot) kapott kép készítője egy Sin City: Ölni tudnál érte karakter poszterrel, egy páros MiMozink mozijegyel, valamint a Sin City: Ölni tudnál érte augusztusi premier előtti vetítésére szóló páros belépővel lesz gazdagabb. Két szavazó (lájkoló) pedig fejenként egy Sin City: Ölni tudnál érte karakter poszterrel, valamint egy páros Mi Mozink mozijegyel gazdagodik. A fényképeket 2014. július 16. és 2014. július 28. között várjuk, az extra játék 2014. július 30-ig tart.

mozi2.png

* Az extra játékban való részvételhez igazolnod kell, hogy láttad a Szerelemre hangszerelve c. filmet, ezért ne feledd elküldeni a fotópályázatra a megtekintést igazoló mozijegy fényképét sem. Egy mozi jeggyel egy regisztrációt fogadunk el.

Amennyiben többet szeretnél tudni a Szerelemre hangszerelve c. filmről, keresd a Premier MoziMagazin ingyenesen elérhető különszámát 2014. július 9-től.

Növeld esélyedet a Szerelemre hangszerelve c. filmhez szervezett játékainkon, figyeld partner oldalaink játékát is. A nyert jegyeidtől függetlenül minden nyertes számára egy páros belépőt tudunk biztosítani.

Partner oldalak:

Mozi Star
Magyar iPhone Közösség
Premier Mozi Magazin
FilmDroid
MoziNéző
SibaMédia
PluszMínusz Blog
FPortál
Mozi Mánia

komment

audrey hepburn 2014.07.12.09:33
Címkék: zene játék film mozi kultúra romantika Mozi Mánia

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr746502193
süti beállítások módosítása