Schobert nagyon el van tévedve

A reggeli Facebook-szemle során Schobert Update Norbi bejegyzésének sikerült abszolút mínuszos hangulatba lökni. A fitnesz/életmód guru, miközben megosztotta az infót, hogy ma reggel a TV2 Mokka című műsorában látható, megragadta az alkalmat, és feltett egy olyan ostoba kérdést, ami még a Norbi fanoknál is kiverte a biztosítékot.

„Szerintetek miért égünk ekkorát a Londoni Olimpián?” - kérdezte Norbi. Az elsőre eszembe jutott szavak se nyomdafestéket nem tűrnek, se klaviatúrát, így azt mellőzöm. Schobert úr valószínűleg nincs tisztában azzal, hogy mi is manapság az élsport. Ő is sportol, de az ő izomtömege nem egyenlő a sportolók valódi küzdelmeivel. Ott ugyanis nem a szálkás testalkat számít.

Megsúgjuk Norbinak, hogy tudjon örülni, és ne essen a tipikus magyar fanyalgás csapdájába: 4 nap elteltével van minden éremből egy-egy darabunk, emellett számos pontszerző hely. Magyarország a 15. helyen áll az éremtáblán, és ugye mi tudjuk, Norbi lehet, hogy nem, de több mint 200 nemzet vesz részt a londoni játékokon. Ami a népességet illeti úgy, a harmadik hely a miénk, hát kell itt bármit is szégyellni? Olyan nemzetek vannak mögöttünk, mint Nagy-Britannia, Svédország, Kanada, soroljuk?

Norbi szerint ez égés. Neki mi lehetett a véleménye 4 éve, amikor Pekingben közel két hetet kellett várni az első magyar aranyra? Jobb, hogy nem is tudjuk. Aki aranyesőt vár/várt, inkább költözzön Kínában, ott megkapja (eddig összesen 23 érmet szerzett a több mint egy milliárd lakosú ország…). Ha a magyar csapat a jelen állás szerint zárná a viadalt, akkor is büszkék lehetünk rájuk, és jó lenne, ha ezt végre mindenki így gondolná!

3 komment

audrey hepburn 2012.08.01.08:53
Címkék: sport közélet olimpia London Norbi

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr504689935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

majdjólmegmondoménnektek 2012.08.02. 13:43:34

Norbi egy öntelt köcsög, a sok proli meg issza szavait...

menekse 2012.08.02. 22:36:47

Azok is nagyon el vannak tévedve, akik Norbit "sportembernek" nevezik, mert a sportember tiszteli az ellenfelét és nem mondja azt, amit ez a magát sportembernek tituláló, miszerint "Ő jó példa arra, hogy nem kell amerikai, kínai, kokszos, kigyúrt csodagyereknek lenni". Még az amerikai és kínai ellenfél is egy sporttárs és nem "kokszos, kigyúrt csodagyer". Norbi, mássz le a magas lórol, ahol csak a saját képzeletedben vagy, mert a megnyilvánulásaid nagyon a mélybe húznak!

audrey hepburn 2012.08.03. 08:17:27

Ebből is látszik, hogy Norbi "csak" sportol, de nem ismeri a versenyszellemet! Hogy az ellenfelet is tisztelni kell! Akár "kokszos" akár nem...ráadásul,ez vádak, amire nincs bizonyíték, így addig mindenki ártatlan. Ő ne ítélkezzen senki felett! Az életmód váltás módszereit elismerem, de nem ő találta fel a spanyol viaszt!
süti beállítások módosítása