Kurta Niké bírja a zagabo csínyeket

Egy sort vásárlással indult majd közös kampányfotózás lett Kurta Niké és Szabó Gabi - zagabo - első találkozásából.  Niké és Gabi hasonló elvek mentén építik szakmai útjukat, és ez a képek megalkotásában is szerepet kapott. Színészet és design találkozik az AZITIZ kollekció fotóin.

zagabo_leporello_2017_spring_summer_terv-1.pngNiké és Gabi megismerkedésének és a közös kollekciófotózásnak az Ylka Design Stúdió adott helyszínt, amely hat magyar designer márkának, köztük a zagabonak az alkotóhelye.

„Niké tavaly járt először az Ylkában, mert kinézett magának egy sortot a tavaszi zagabo kollekcióból. Nagyon jót beszélgettünk, és kiderült, hogy hasonló szemlélettel alkotunk” - idézte fel Szabó Gabi az első találkozót. „Mindketten a magunk útját járjuk, és a saját elképzelésünket akarjuk megvalósítani. Mindketten közönségnek dolgozunk, de a saját mércénknek akarunk megfelelni.”

img_6932_end_cut_small.jpgAdott volt tehát, hogy Niké stílusához jól passzol a zagabo, adott volt a hasonló szemlélet, így egyértelmű volt, hogy kit kér fel először a márka a tavaszi kollekció arcaként. Ahogy egyértelmű volt a kampány iránya is: mindent a maga valójában kell bemutatni. Erre utal az AZITIZ kollekciónév is és ezért lett a fotózás helyszíne az Ylka az első találkozás helyszíne. 

A stáb minden részletben kerülte a mesterséges hatásokat, így a smink és a haj kialakításánál is a természetesség volt a fő szempont. A végeredményben pedig ott a romantika, a zabolátlan egyediség és a játék. Pont olyan, mint Niké és, amilyennek a Gabi tervezte zagabo darabok.

img_6386_end_cut_small.jpg"Gabi ruháiban az a trükk, hogy nem egy lány leszek csinos ruhában, hanem egy csinos lány ruhában. Ráadásul nincs az a dilemma sem, hogy lazán, vagy dögösen öltözzek ma fel. Minden ruhája frappánsan egyszerű, mégis mindegyikben van valami csíny" - foglalta össze Niké a közös munka során szerzett élményeit.

Az új AZITIZ női sorozat mellett a zagabo IPSILON vonalban a férfiaknak is új tavasz/nyári kollekciót hozott a márka. A férfi és női kollekciók megtekinthetők a www.zagabo.com oldalon.

Fotó: Kovács Tamás Sándor

komment

audrey hepburn 2017.03.26.13:04
Címkék: fashion divat ruha tervező zagabo Kurta Niké

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr8012371339
süti beállítások módosítása