Álompárok márpedig nincsenek!

Évek óta haragszom a honi (és nemzetközi) médiára, amikor sztárpárokat csinál! Persze valahol törvényszerű, mert ha két híresség összejön, akkor az sokkal nagyobb szenzáció, mint bármi más. Magánélet a bulvársajtó óta amúgy sem létezik, így ha valaki ágyába is belátunk, azon sem lehet csodálkozni. Csak elfelejtjük, hogy néha nem azt látjuk, amit szeretnénk.

Meglepő bejelentést tett Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán. A művészházaspárnak szétválnak útjai. A közleményt a hivatalos rajongói oldalukon tették közzé: "Három hónappal ezelőtt úgy döntöttünk, hogy a magánéletünk közös útjai szétválnak. Mindketten úgy gondoljuk, hogy tartozunk annyival a minket szerető, és támogató közönségnek, akik életünk boldog pillanatainak is tanúi voltak, hogy ezen tényről is tájékoztatjuk őket. A döntésünket teljes egyetértésben hoztuk, kapcsolatunk továbbra is egymás tiszteletén, és megértésén alapul, gyermekeinkről közösen gondoskodunk. Mindennek okán kérjük, tartsák tiszteletben azon döntésünket, hogy a továbbiakban a szétválás részleteiről a saját és családunk magánéletének védelmében nem kívánunk nyilatkozni."

A két színész életében sok most a változás: távoztak az Operettszínházból, megszakítják közös életüket, és ez még ki tudja, mit von majd maga után. A szakítás híre mindenesetre profi! Kivédve minden további mocskolódást (a találgatásokat úgysem lehet mellőzni), sárdobálást, ahogy azt jó pár „sztár váláskor” már megtapasztaltuk. Pedig sztárpárok nincsenek! Ők is ugyanolyan emberek, mint mi, ugyanolyan gondokkal. Ugyanúgy veszekedhetnek vacsora közben, ugyanúgy lehetnek anyagi gondjaik, vagy ugyanúgy romolhat meg a szexuális életük, mint névtelen X-nek és Y-nak. Csak hajlamosak vagyunk hinni a tündérmeséknek, bedőlni a látszatnak, és azt hinni, hogy csak mert ők híresek, akkor minden tökéletes. Hát nem!

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán úgy szakítottak, ahogy együtt éltek és dolgoztak: tisztelettel, becsülettel, alázattal. A folytatás is legyen ilyen nekik!

 

 

1 komment

audrey hepburn 2012.08.11.08:51
Címkék: színház divat sztár musical Bereczki Szinetár

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr724706552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása