Jótékonysági örömúszás

Április 7-én rendhagyó, úszóversennyel egybekötött gálát szervez a Mozdulj! Közhasznú Egyesület; fogyatékkal élők és egészségesek mérhetik össze sportteljesítményüket. A délután célja, hogy felhívja a figyelmet a mozgás és az úszás fontosságára. A helyszínen befolyt összeget pedig az egyesület a Gézengúz Alapítvány gyermekeinek ajánlja fel.

uszas.jpg.ashx.jpgAz esemény több szempontból is rendhagyó lesz: elsősorban nem egy úszóversenyről, hanem egy úszógáláról van szó, ahol nem feltétlenül a győzelem a cél, hanem a közös élmények, egyfajta örömúszás. A versenyzők négyfős csapatokban, vagy egyénileg is jelentkezhetnek bármilyen korosztályból. A csapatversenyen négy kategóriában lehet nevezni, az egészséges és fogyatékossággal élő résztvevőknek is egyaránt 25 métert kell úsznia.

A verseny egyik fő célja a figyelemfelkeltés: az egyesület különösen nagy figyelmet fordít a mozgás fontosságának hangsúlyozására és a sport megszerettetésére. A verseny fő védnöke Sors Tamás, paralimpiai bajnok úszó.

A gálán befolyt pénzösszeget a Gézengúz Alapítvány születésükkor károsodott gyermekek rehabilitációjáért ajánlják fel, így kötve össze a kellemes kikapcsolódást a hasznos, jó üggyel. Várnak minden úszni tudó, úszni szerető gyermeket, fiatalt és felnőttet, csapatokat és egyéni indulókat egyaránt! Jelentkezni 2013. április 2-ig lehet a mozdulj@hotmail.hu e-mail címen.

Időpont: 2013.április 7, délután 14.00 óra

Helyszín: Testnevelési Egyetem Uszodája ( Budapest, 1123, Alkotás utca 44.)

Nevezési díj: 1000 Ft/fő, a Gézengúz Alapítvány javára

Szólj hozzá!

audrey hepburn 2013.03.30.12:36
Címkék: sport közélet úszás jótékonyság

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr935184055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása