Tilla propagál

Jó érzékkel kapcsoltam be kedd este 11-kor a tévét. Éppen Till Attila Propagandája kezdődött a SuperTV2-n. Nagy Viktor olimpiai bajnok vízilabdakapus és Cserpes István vállalkozó pedig elég érdekesnek tűnt ahhoz, hogy ne váltsak csatornát.

tilla2.jpg

Tilla Voltfolió-díjas műsora mindig is a kedvenceim közé tartozott. Persze, ahogy az lenni szokott, viszonylag késői órán kezdődik, és jön az érhetetlen kérdés, hogy miért ekkor. Tényleg nem nézné más? Nem állja meg a helyét fő(bb)műsoridőben? A választ persze tudom, szóval marad ez afféle költői kérdés.

Szóval, a műsor. A Propaganda sajátossága, hogy figyelemre méltó emberi teljesítményeket, érdekes, sikeres, különleges embereket mutat be a nézőknek úgy, ahogy Tilla látja. Vagy láttatni akarja…

A riportműsorról az élt a gondolataimban, hogy mentes a formaságoktól és a kliséktől. Ám most egy kicsit megijedtem. Cserpes Istvánt, a híres Cserpes tejtermékek atyját még sikerült érdekesen elindítani, de Nagy Viktor a biciklis kezdés ellenére inkább döcögősen indult.

tilla1.jpg

Elkezdtem feszengeni a tévé előtt, mintha csak nekem kellene válaszolgatni, de aztán rájöttem, az olimpiai bajnok kapus az, aki nem engedett ki. Egészen addig, amíg a medencébe nem csobbant, Tillával egyetemben. Hiába, az az igazi közeg, na nem a műsorvezetőnek.

Cserpes István már valódibbnak tűnt. Pózolt a joghurtos „üst” mellett Tilla fotójára, kereste az eltűnt vonatállomást a gyermekkora meghatározó színhelyénél, és nem mellékesen az élelmiszeripar problémáira is rávilágított.

A végéről hiányzott ugyan egy elvárható csattanó, de hát nincs klisé, mondom én. Így meghagyta azt a lehetőséget, hogy a műsor után még egy órával is ezen a két emberen, a teljesítményükön, az életükön gondolkozzak. Végülis jó, hogy Tilla újra propagál.

Fotók: SuperTV2

komment

audrey hepburn 2013.10.30.16:55
Címkék: média közélet tévé vízilabda Cserpes SuperTV2 Tilla

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr435606667
süti beállítások módosítása