Mozi Mánia: Online jegyfoglalás

Augusztusban már beszámoltunk a Mozi Mánia iOS alkalmazásról, amely nyáron indult projektként iPhone/iPad készülékekre kínált ingyenes mozis alkalmazást. Már akkor sejteni lehetett, hogy jóval több lehetőség van ebben a projektben, mint amit akkor megmutattak nekünk a készítők.

image.pngA fejlesztőcsapat azóta sem pihen, hiszen októberben kiadták az iOS 7-re optimalizált verziót, majd decemberben, a felhasználók visszajelzéseit is figyelembe véve egy új felületet kapott az alkalmazás. Azonban a fejlesztés nem állt meg, és most számtalan új funkcióval bővült a Mozi Mánia a január végi frissítés révén, a már megszokott tartalom mellett. Bekerült az alkalmazásba a "Jövőbe néző" menü, ahol hivatalos magyar előzetessel még nem rendelkező filmek feliratos előzeteseit nézhetitek meg,  a "Szerintünk" menü alatt a névadó blog aktuális kritikáit olvashatjátok, "Box office" menüben heti rendszerességgel az amerikai nézettségi/bevétel statisztikák közt böngészhettek.

A legfontosabb változás az online jegyfoglalási rendszer beépítése lehet az alkalmazásba, ahol több tucat magyar moziban tudtok mostantól a Mozi Mánia alkalmazással jegyet foglalni, valamint ahol az adott mozi lehetővé teszi, ott bankkártyával fizetni. A fejlesztők külön figyelmet fordítottak arra is, hogy könnyen lehessen használni a jegyfoglalási rendszerüket, így ennél a résznél zoomolni is lehet a teremrajzot. Ha hozzá vesszük, hogy közel 60 mozi műsorát is megtaláljátok az alkalmazásban, akkor ez már egy igazán izgalmas, és nélkülözhetetlen alkalmazás lehet az iPhone/iPad tulajdonosok számára.

image2.pngA Mozi Mánia csapat két tagja, Velekey Patrik és Demeter Zoltán kérdésünkre elmondta, Magyarországon egyedi tartalmat kínál az alkalmazás, hiszen közel 400 film adatlapja található meg az appban, így nem csupán az aktuális, mozikban futó filmek találhatóak meg, hanem régebben bemutatott, valamint a már premier dátummal rendelkező filmek adatlapjai is elérhetőek, természetesen előzetesekkel. Külön büszkeséggel tölti el a fejlesztőket, hogy a Mozi Mánia nem csak iPhone, hanem magyar mozis alkalmazásként egyedüliként iPad készülékekre is optimalizálva van. Részben ennek tudják be a tavalyi kimagasló letöltési számokat, az év végéig közel 5500 felhasználó használta az alkalmazást. A fejlesztők arról is beszámoltak, hogy az app szárnyalása nem áll meg, hiszen a cél, hogy a lehető legtöbb mozirajongó igényét kielégítsék, már dolgoznak a további fejlesztéseken.


komment

audrey hepburn 2014.01.21.11:35
Címkék: mozi kultúra applikáció Apple iPad iPhone iOS

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr585773285
süti beállítások módosítása