Találkozzunk A pokol kapujában!

Ugye, mindannyian elképzeltétek már, hogy milyen is lehet a Pokol kapuja? Most megmutatjuk. Legalábbis Yesim Ustaoglu rendezőnő szemén keresztül. A Pluszmínusz és a Mozi Mánia, valamint partner oldalai, újra premier előtti vetítést kínálnak. Ezúttal egy török-francia-német koprodukcióban készült filmdrámát nézhettek meg velünk.

pokol.jpgA pokol kapujában Ustaoglu ötödik nagyjátékfilmje az ‘A’ kategóriás Tokiói Nemzetközi Filmfesztiválon 2012-ben Neslihan Atagül révén elnyerte a legjobb színésznő díját. A film ezt követően bejárta a világ filmfesztiváljait. Ustaoglu az egyik legjelentősebb török rendező, aki korábban a Pandora szelencéjével San Sebastianban, az Utazás a napba pedig Berlinben szerepelt és mindkét ‘A’ kategóriás fesztiválon díjazták is filmjeit.

Legújabb alkotása Zehra monoton mindennapjait meséli el. A lány egy elhagyott autópálya melletti kávézóban tölti idejét, ahol duplaműszakokat húz le, s hiába várja, hogy történjen vele valami. Az egykor iparilag fontos környék arctalan és munkanélküli vidékké vált, aki csak tehette, már rég elment a környékről, a legtöbben a nagyvárosban próbáltak szerencsét. Zehra jobb híján másodmagával az interneten keres állást, amikor egy esküvőn találkozik a szótlan kamionsofőr Mahurral…

araf.jpgA premier előtti vetítésnek ez alkalommal is a MiMozink Lurdy mozi ad otthont, 2014. június 24-én, 19 órától. A Pluszmínusz révén 12 szerencsés nyertes lehet ott, másodmagával a vetítésen.

Nincs más dolgod, mint válaszolni a kérdésre. A helyes megfejtésről küldj nekünk e-mailt a pmszerkeszto@gmail.com címre, neved valamint telefonszámod feltüntetésével, június 23-ig!

Milyen színű a kamion, ami el halad az autópályán, miközben Zehra sír a gyalogos felüljárón?

Segítséget az előzetesben találsz!

Figyeld partner oldalainkat is, hiszen az esélyed növelése érdekében - hogy Tiéd legyen a páros belépő egyike - bármelyik vagy akár az összes partner oldal játékán részt vehetsz. Amennyiben több oldalon is nyernél, a nyert jegyek számától függetlenül egy páros belépőt tudunk biztosítani.

Partner oldalak:
Magyar iPhone Közösség
MoziStar
FPortál
Siba Média
Premier MoziMagazin
MoziNéző
FilmDroid
Mozi Mánia

komment

audrey hepburn 2014.06.17.10:25
Címkék: játék film mozi kultúra Mozi Mánia

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr36309396
süti beállítások módosítása