A jó (test)felépítés titka

Fizikum, kiállás, hitelesség, példamutatás. Ezek a célok motiválták Magosi Zsombort, a Készenléti Rendőrség kiképzőtisztjét, amikor sikeres kyokushin karate versenyzőként négy évvel ezelőtt sportágat váltott. Zsombor a BioTechUSA szponzorált fitnesz versenyzőjeként Men’s Physique kategóriában bronzérmet szerzett Arnold Classic versenyen, és mindenki számára példa lehet, hogy van értelme küzdeni!

Magosi_Zsombor_9.jpgAz Arnold Schwarzenegger után elnevezett Arnold Classic versenyen dobogón állni minden fitnesz versenyző álma. Szeptember végén Madridban ezúttal Magosi Zsombor álma vált valóra. Zsombor látványos testfelépítésének titka a rendszeres mozgáson és szigorú étrenden alapuló életmódprogram felépítése és megtartása, melynek egyik legfontosabb láncszeme a minőségi fehérjebevitel.

Hányszor hallom férfiaktól és nőktől, hogy „Fogyókúrázni kezdtem!”. A mondattól a hajam szála az égnek áll. Kúra, azaz tart egy ideig, pár hónap, esetleg év. Majd minden kezdődik elölről, a leadott kilók jönnek vissza, és hupsz, megint jócskán pluszban a mérleg mutatója. Életmódváltás és a rendszeres sport a megoldás, amihez manapság már rengeteg segítséget kaphat az ember. Ha akar…

A BioTechUSA 1999 óta értékesít sportolók és az egészségükre odafigyelők számára minőségi étrend-kiegészítőket. Közel 110 franchise üzlettel és 62 országra kiterjedő forgalmazói hálózattal a sportcélú étrend-kiegészítők piacának fontos szereplői. 330 különféle terméket kínál, és mindegyik szabályozott környezetben, biztonságos, doppingmentes és gondosan válogatott összetevőkből készül.

ProteinExpress_2000g.pngZsombornak is bejött. A kihívások embereként kíváncsi volt arra, hogy egy teljesen új területen mit tud még kihozni a testéből és bizonyítani, hogy van élet harminc felett is. Fitnesz versenyzői pályafutásában a 2014 piros betűs évnek számít, több érem került a gyűjteményébe, innen pedig egyenes út vezetett a nemzetközi megmérettetésig.

Amikor a karatét fitneszre cserélte, Zsombor pontosan tisztában volt azzal, hogy a testépítés nagyon tudatos edzésen és étkezésen alapuló életmódot kíván majd meg tőle. A tónusos, kidolgozott izomzat eléréséhez azonban az edzés önmagában nem elegendő, a szervezetnek rengeteg minőségi fehérjére és szénhidrátra van szüksége. Az egykori testnevelő tanár célja a látványos izomzat, a harmonikus testkép megtartása, ezért esett a választása a BioTechUSA megújult összetételű, kifejezetten edzés utáni fogyasztásra összeállított fehérje készítményére, a Protein Express-re. Ajánlható ez mindenkinek, aki finom és mégis hasznos kalóriákat tartalmazó készítménnyel szeretné edzés után feltölteni szervezetének energiaközpontjait, felesleges kalória felhalmozása nélkül. Új energiát adhat a megfáradt izmoknak, emellett biztosítja az utánpótlást az izomfejlődéshez és a regenerálódáshoz. Hatékony támogatást nyújt küzdősportok, funkcionális edzések, vagy konditermi edzések után is. Megéri odafigyelni a testünkre!

 Fotók: BioTechUSA

komment

audrey hepburn 2014.10.21.11:18
Címkék: sport edzés egészség test életmód izom fitnesz BioTechUSA

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr796813357
süti beállítások módosítása