Jószívű vízilabdások és szurkolóik

Pénteken A-Híd-OSC-Újbuda vízilabdacsapat a Szolnoki Dózsa-Közgép játékosaival mérkőzik meg a bajnokság utolsó fordulójában. A két listavezető összecsapása már önmagában is különleges sportélmény lesz, de a fiúk még rátettek egy lapáttal. Bár a bajnoki cím két legnagyobb várományosa egymás ellen játszik, egy jó ügyért mégis összefogtak.

osc2.jpgEbben a sportágban van szív, ezt már régóta tudtuk. Kemény és férfias játék, de az odafigyelés egymás iránt a medencében, és azon túl is jelen van. A pénteki összecsapáson a belépőkből származó teljes bevételt a Semmelweis Egyetem I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika számára ajánlják fel a fiúk, hogy hozzájáruljanak egy új, ultrahangos diagnosztikai készülék vásárlásához. A szurkolók emellett további összegeket is felajánlhatnak a nemes célra.

Nem titok, hogy az OSC ezer szálon kötődik a Semmelweis Orvostudományi Egyetemhez, hiszen annak sportklubjaként alakult meg 1957-ben. A klub megalakulása óta számtalan sikert ért el, és fennállása óta több olyan játékosa is volt, aki az aktív sportolói élet után az orvosi hivatást választotta.

osc1.jpgA két klub szakmai vezérkara

„Az OSC és a Szolnok mérkőzései mindig izgalmasak, reméljük, most is sokan eljönnek, szurkolnak nekünk és ezzel egy jó ügyért is tesznek” – mondta Becsey Péter, az A-Híd OSC Újbuda sportigazgatója.

Egy kis segítségnyújtáson túl pedig még egy élvezetes meccsbe is belecsöppenhetnek a rajongók. A A-Híd OSC Újbuda jelenleg a bajnokság alapszakaszában a második helyen áll, négy ponttal lemaradva a Szolnoki Dózsa-Közgép mögött. Hajrá fiúk, hajrá klinika!

Fotó: Balogh Máté / OSC, Pluszmínusz

komment

audrey hepburn 2015.04.02.11:10
Címkék: sport vízilabda bajnokság kórház jótékonyság Szolnok OSC

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr97331826
süti beállítások módosítása