Valentin-nap a budai télikertben

Ne hagyd az utolsó pillanatra a Valentin-napi vacsora megszervezését. Ha fáradt vagy a főzéshez, vagy különlegesebb élményt szeretnél átadni a párodnak, akkor irány Buda egyik leghangulatosabb télikertje. Bent fiatal zenészek játszanak, kint a kertben ropog a tűz, a Jardinette-élmény így is a tied lehet.

j1.jpgA Németvölgyi úton található étterem, egy igazi kertvendéglő, ahová betérve egyből otthon fogod érezni magad. A Jardinette az a hely, ahol nyáron a terebélyes gesztenyefák a hőségben is árnyékot adnak.  Ahol a legnagyobb hidegben is a télikert melegét élvezheted.  Ahol megkóstolhatod Buda legízletesebb hagymás rostélyosát, ami hidd el, simán felveszi a versenyt bármelyik jobb steakkel! Ahol a friss, meleg almás pite és a jéghideg madártej egyaránt a már-már elfeledett házi finomságok emlékét és valódi ízeit idézik.

j2.jpg

A francia életérzést nem csak a hely neve, hanem a szelleme is adja. Fehér abroszok, üvegtetőn át besütő napfény, mindez távol a város zajától. Az étlapon franciás és magyaros fogásokat is találhatunk, ráadásul Valentin-nap alkalmából olyan különlegességeket is lehet kóstolni, mint a mézes magvakkal bélelt fácánmell, vagy a borskéregben sült érlelt hátszín.

Térj be egy finom borra, vagy a házi pörkölésű kávé ízéért. Dőlj hátra a székben és élvezd az életet: ilyen egyszerű a „szerelem képlete” a Jardinette-ben!

valentin_szorolap.jpg

 

 

Szólj hozzá!

audrey hepburn 2017.02.10.07:49
Címkék: közélet szerelem étterem food vacsora romantika Budapest Valentin-nap Buda Jardinette

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr7112253426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása