Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szex és szenny egy helyen

Ilyen még nem volt a Pluszmínuszon! Gantner Ádám: A szobapincér című könyvének megjelenéséről tegnap már beszámoltunk, és ahogy ígértük: a botrányos sztoriból részletet is közlünk. Figyelem! A következő sorok a nyugalom megzavarására alkalmasak! Csak bevállalósaknak! 

Részlet

- Ezt a lányt nagyon csúnyán megbaszhatták az elnöki lakosztályban!
Néznek szánalommal az esti műszak katonái a kereskedelmi televíziók és a bulvárújságok hasábjairól rendszeresen visszaköszönő celeb-modell-prostituált kevésbé büszke titulusát magáénak tudható szőke bombázó irányába, aki nyüszítve a fájdalomtól, lábait szorosan összezárva, lassú léptekkel próbál eljutni a forgóajtóhoz.

szobapincer_borito1.jpgSzégyenkezve mélyen lesüti a szemét, hiszen pontosan tudja, hogy a személyzet minden kínkeservesen megtett lépését szánakozó pillantásokkal kíséri.
- Análba tolták, vagy inkább análba erőszakolták a szerencsétlen luvnyáját!
Borzonganak a recepciós lányok, maguknak tudva a prosti fájdalmát, kibeszélve egymás között a prosti pénzzel megvásárolt megalázását.
…bugyijától megfosztva, majd azt a szájába tömve, hogy a folyosó népe ne szerezhessen hallgatólagos tudomást a lány testét szétfeszítő, égető, pokoli fájdalmáról, kikötözve, kínjában két körmével véresre marva saját tenyerét kínjában. De hiába! Moccanni sem bír a szoros béklyóból, lassan elernyed, abbamarad a hiábavaló vergődése és szabadulási kísérlete. Feladja. Ez alkalommal elszámította magát, könnyeit nyeldesve Istenhez fohászkodik megváltásért. Vajon milyen gondolatok cikáztak át a lány fejében, amikor a bűzös leheletű milliomos hátulról erőszakolva, a testét beterítő izzadságával, cuppogtatva nyáladzott a lány hófehér, királynői tartású hattyúnyakán hörögve, majd hirtelen belespriccelvén magját a lány szétfeszített, véráztatta hátsójába? Csak a hamis Louis Vuitton táskájának mélyén meglapuló euró kötegek motiválták a testi fájdalom és a lelki megaláztatások eltűrésére? Kislánykorában szőke, ártatlan királylányként vajon ezt a sorsot képzelte el magának?
A sokat látott recepciósok szánalommal tekintenek a fájdalomtól vonagló prostira, akit a Ház dolgozóinak legádázabb ellensége, tehát a nyugati management és a fehérgallérosok liblingje, az Indiából elszármazó dollármilliomos ebrudalt ki az imént a lakosztályából a brutálisra sikeredett légyottjukat követően. Nehezen engedik el a könnyáztatta, de még így is gyönyörű modell-celeb-prosti fekete szemfestékétől elkenődött, maszatos arcát.
A lány rátarti magabiztossággal érkezett alig egy órácskával ezelőtt, és kért útmutatást a személyzettől a lakosztály irányába, a könnyed numera és a bőséges borravaló reményében. Azóta nagyot fordult vele a világ. Csak egy órát töltött fent az elnökiben, de lényegesen többnek tűnt, mintha a falon lógó átkozott óra megálljt parancsolt volna a lassan cammogó időnek, sem előre, sem hátra nem mozdult a mutató, csak az indiai hangos, gurgulázó hörgése hallatszott és a testrészek rémes, természetellenes csattogása. Királynőként érkezett, nőiességében, emberi mivoltában megalázott, nyüszítő kutyaként somfordál el a Házból, mindörökre.
A milliomostól együttesen retteg és undorodik a Ház jobb érzésű, kétkezi munkás személyzete.
A fehérgallérosok szemében a hőn szeretett: A MI KEDVENC MILLIOMOSUNK, AKI MEGTISZTELI A HÁZUNKAT JELENLÉTÉVEL, ÉS A HOSSZAS ITT TARTÓZKODÁSÁVAL JÓ HÍRNEVÉT ÖREGBÍTI A HÁZNAK.

szobapincer_borito2.jpgNeki a pénzéért cserébe bármi megengedett, és használati tárgyként kezelheti az ugrásra kész, kizárólag a csettintésére váró személyzetet. Az indiai milliomos érkezésétől egészen a távozásáig valóban vigyázzban állnak a recepciósok a pult mögött, a rutinos szobalányok inkább beteget jelentenek, féltve a testi épségüket, a felszolgálók szabadnapért rimánkodnak a főnök uraknál. Egy aprócska kis hiba, rezdülés, vagy csak feleselő, nemtetszésnek nyilvánított arcjáték a rebellis dolgozó irányából, máris röpül az állásából.
Képtelenség kedvére tenni a milliomosnak, aki a szállodai személyzetben a potenciális ellenségét véli felfedezni. A kora reggeli órákban színe elé rendelt szálloda igazgatóval és annak nyelvével – ami az indiai seggébe jó mélyen, egészen a csontig fúródik, a zsarnok távozásáig ott is maradva –, költi el a bőséges, vegetáriánus reggelijét. A hosszúra nyúlt étkezés alatt az indiai milliomos nem átallja az igazgató figyelmét felhívni a magyar cselédség jellembéli tulajdonságaik hiányára, mely szerint nincs meg bennük a szolgaságra való hajlandóság és a feltétlen engedelmesség irányában.
A késő esti órákban történtekről mindketten mélyen hallgatnak. Az igazgató ősellensége a prostitúciónak, és semmilyen formában sem támogatja a szobáztatás legalizálását szállodán belül, de természetesen szemet huny a kedves vendég éjszakai légyottja felett. A szőke celeb-modell-prosti itt járta nem maradhatott titokban, hiszen a ház belső tereit szüntelenül pásztázó kamerák figyelmét semmi sem kerülheti el, a mosoda is jelentette, hogy véres, szakadt lepedő és párnahuzatok kerültek le az elnöki lakosztályból, amiket képtelenségnek tűntek megtisztítani a beléjük ivódott mocsoktól.
Elképesztő az a fajta közömbösség és képmutatás, amit a reggeliző felek elkövetnek a női nem irányába, miközben jóízűen, férfias falánksággal falatozzák bőséges reggelijüket, amit külön a szabadnapjáról berendelt reggeliztető szakács készített el számukra. Semmitmondó, udvariaskodó gesztusokat tesznek egymás felé, gyakran megakad a társalgás, hallgatásba burkolóznak.
A személyzet magában egyszerre sír és nevet a Ház mindenható urának látványos vergődésén, de nem teljesen felhőtlen a boldogságuk, hiszen az igazgatóval szemben ádáz ellenségük foglal helyet.
- Ha most becsapódna egy bomba és telibe találna az asztalukat, boldogan vonulnék nyugdíjba. – cikáznak a pusztító gondolatok a reggeliztető felszolgálók fejében.
Az indiai szemmel láthatóan unatkozik az igazgató társaságában, semmire sem tartja, hiszen ő is csak egy beosztott, ráadásul angol. Az állandó narancslé-utánpótlásért felelős felszolgáló, aki haptákban áll az indiai háta mögött, és abban a megtiszteltetésben részesül, hogy újra és újra töltheti a milliomos poharát, nyíltan undorodik a bételtől és az egyéb, testéből áradó szagoktól bűzlő, hangosan böfögő és köpködő, körülugrált fővendégtől. Íratlan szabály a Házban, hogy az Indiából érkező vendégeket messziről el kell kerülni, jobb kitérni az útjukból. Bármilyen jellegű konfrontáció, de akár egy ártalmatlannak induló párbeszéd esetén is csakis vesztesként kerülhet ki a személyzet tagja egy indiai vendéggel szemben.
Az indiai vendégek az előkelő első helyet foglalják el a nemszeretem, de inkább rühellem nemzetiségek tagjainak rövid kis képzeletbeli, szállodai feketelistáján. Senki sem veszélyezteti az indiaiak előkelő pozícióját. Az indiai vendég, ha kiteszi a lábát a kontinensének országaiból, rögvest erőt vesz rajta az európai ember elleni táplált gyűlölete.
Talán az évszázados megaláztatások, gyarmatosítások hozadékaként tör elő belőlük és bújik felszínre a bennük fortyogó méreg, ami mindúttal megmérgezi a kelet-európai szállodai dolgozók életét.
A gonosz és rosszindulatú indiai vendégek mellékága, ölüknek bőséges, termékeny gyümölcse a második generációs, a már Angliában felcseperedett, de még indiai kultúrán, szokásokon szocializálódott anglo-indiai vendég. Mosolygós, rossztermészetű személyzetet gyilkolók. Miután magukra zárják a szállodai szobáik ajtaját, a BBC bemondóit utánzó, affektáló angolságukkal, csiszolt egyetemi modorúkkal, jól szabott öltönyeikben, a szállodai személyzet életét pokollá tevő szörnyeteggé válnak. A rájuk oly jellegzetes, gőgős, lesajnáló pillantásaikkal, szüntelen felvágásaikkal illetik a személyzetet, akik a saját bőrükön tapasztalhatják meg a legalantasabb szolgaság megalázó érzetét.
Az esti műszak harcosai egymással összefogva, kizárólag a maguk örömére próbálnak elbánni az indiai milliomossal, hiszen a bosszújuk, az állásaik megtartása végett, nem kerülhet napvilágra.
Nem oszthatják meg a gyönyörüket a reggeles kollégáikkal, telekürtölve az egész Házat, hogy méltó revánsot vettek a többiek nevében is az indiai milliomoson. És legnagyobb szomorúságukra, bármennyire is kedvelnék, de nem vághatják távozásnál az indiai bétellel teli pofájába, hogy mi került a poharába és a tányérjába az esti rendelései során.
Így csak egymás között, egymás szórakoztatására mesélik majd el újból és újból az utolsó nap éjszakáját. Egy szempillantás alatt ötletbörzévé válik az esti műszak. A recepciósok apróbb trükköket vetnek be az indiai felhőtlen kikapcsolódásának megzavarása érdekében. Félóránként külsős hívásként hosszan csörgetik a lakosztály telefonjait, a telefonos ébresztőt korábban teljesítik, házimozijában szándékosan összekeverik a megtekintésre váró filmeket.
A londiner összerugdossa és összenyálazza a lakosztály elé kitett tisztításra váró cipők belsejét, de a bosszú ízét mégiscsak a konyhások és a bárosok érzik leginkább, hiszen nekik jóval szélesebb és gusztustalanabb a repertoáruk, a recepciósok kifinomult módszereivel szemben. Valójában csak a legkritikusabb esetben bevethető, a megtorláshoz nélkülözhetetlen kellékekként felsorakoztatott testnedveikben és elhalt szőrszálaikban gondolkoznak. A bárosok az orrukból és a torkukból felköhögött, belülről érkező, jelentős mennyiségű slejmmel kínálják meg a frissiben rendelt koktélt, sőt, annak szervírozása előtt még jólesően bele is finganak a felcicomázott ipszilon pohárba.
Az esti szakács sem késlekedik, vörös, megizzadt fanszőrzetéből kínálja meg pár szállal a megrendelt salátát, még a hájas seggébe is alaposan, jó mélyen beletúr némi maradék galacsin után kutatva, hogy illendően feldíszítse, és az előírt, szigorú sztenderdeknek megfelelően készítse el az indiai milliomos kedvencének kikiáltott, egyedi hozzávalóival megbolondított vegetáriánus salátáját.

A részlet a Publikon Kiadó engedélyével lett közölve.

komment

audrey hepburn 2015.10.15.16:49
Címkék: könyv kultúra regény szex zsidó prosti luxus író Gantner szobapincér

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr17970983
süti beállítások módosítása