Ízekkel teli diéta

Mond neked valamit az, hogy Protein Gusto? Ez egy új, funkcionális élelmiszerekből álló termékcsalád a táplálék-kiegészítőket forgalmazó BioTechUSA kínálatában. Hogy mi a lényege? Magas fehérjetartalom, hozzáadott cukor és tartósítószer nélkül. Még van egy kis idő a nyárig, ha edzel, egyél jót is!

protein.JPGA Protein Gusto a következő termékeket foglalja magában: zabkészítmények, levesek, omlettek és palacsinták. A könnyedén elkészíthető ételek nemcsak ízletesek és táplálóak, de tökéletesen beilleszthetőek a diétába. Mindegyik termék elkészítése rendkívül egyszerű, csak víz, tej, vagy növényi tej kell hozzá, ráadásul az alaprecepteket kedved szerint tovább variálhatod!

Amikor szeretnénk formálni a testünket, akár fogyás, akár izomépítés a célunk, hamar rájövünk, hogy ez csak úgy fog menni, ha megreformáljuk az étkezéseinket és mellette rendszeresen mozgunk. Sokan azt gondolják, hogy az áhított alak elérése érdekében le kell mondanunk a finom ízekről, de a helyzet az, hogy ez nem igaz. És most, a BioTechUSA Protein Gusto termékcsaládjának köszönhetően nem is kell sokat pepecselnünk ahhoz, hogy egy finom és egészséges összetevőket tartalmazó palacsintát, omlettet, levest vagy zabkását készítsünk, melyek nélkülözik a hozzáadott cukrot és a tartósítószereket, ugyanakkor magas fehérjetartalommal rendelkeznek.

protein2.JPGA fehérje testünk fontos építőeleme – ne feledkezz meg róla! A szervezet által előállított és külső forrásból bevitt aminosavak alkotta tápanyagforrás, napi szinten kell fogyasztanunk a szervezetünk önfenntartásához. Segít megtartani az izomzatunkat a testedzés, a fogyókúra során és a mindennapokban. Hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához, illetve a normál csontozat fenntartásához. Egészségre fel, jó étvágyat!

komment

audrey hepburn 2016.04.25.07:42
Címkék: táplálkozás divat egészség fogyókúra diéta fehérje BioTechUSA Protein Gusto

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr308660214
süti beállítások módosítása