Ünnepi díszt a bőrnek is

Azt mondják a változás gyönyörködtet, de legalábbis feladatot ad! Talán ezért vágyunk arra, hogy alkalomadtán változtassunk önmagunkon és környezetünkön is. Karácsony közeledtével ünnepi díszbe öltöztetjük a lakást, a kertet, az irodát, és remélhetőleg a lelkünket is. Miért pont a bőrünk maradna ki?

bor2.jpgHa rászántuk magunkat arra, hogy a hagyományos kozmetikai kezelések mellett esztétikai élményekkel is gazdagodjunk úgy fontos, hogy tudni, hogy melyik kezelés, mit takar és ennek tudatában mire van szükségünk, vagy mit szeretnénk kipróbálni. Két érdekes és különleges eljárást - a hyamatrix és az O2 lift kezelést -  kicsit jobban is megismertetünk veletek.

Hyamatrix

„Injekció mentes hyaluron plasztika! A kezelés során használt bioaktív összetételű kozmetikai készítmények megkötik a bőrben lévő hialuronsavat. Ezáltal javítják a bőr szerkezetét, újjáépítik és korrigálják azt, így tartósan fenntartják a fiatalosság érzését és látványát” – hangsúlyozza Dr. Parrák Zita orvos-esztétikai specialista, a New Beauty Anti-aging és Orvos-Esztétikai Központ vezetője.

Az új eljárásnak köszönhetően a HYAMATRIX®  kimagaslóan feltűnő esztétikai élményt nyújt az arcon, nyakon, vagy dekoltázson. A benne lévő hatóanyagok leállítják az öregedési folyamatokat és csökkentik a bőr biológiai korát. A szépészeti klinikán végzett kezelés mellett professzionális kozmetikai szerek és otthoni használatra szánt készítmények is elérhetőek azok számára akik hatékony megoldást keresnek az öregedési folyamatok megállítására, a bőr megújítására injekciós beavatkozások nélkül.

bor1.jpgA kezelés célja a hidratálás, regeneráció, a bőr újra modellezése, metabolikus folyamatainak aktiválása a bőr középső rétegeiben. Már egy kezelés is látványos eredményt nyújt. A hyaluron plasztika alkalmas különböző alkalmak előtt a kortól és a bőr minőségétől függően hetente, kéthetente összesen 4-6 alkalommal. Semmiféle külsérelmi nyom nem keletkezik a kezelés után, így azonnal mehetünk emberek közé, a hatása pedig hosszan tartó.

O2 Lift luxus arckezelés

A természetes szépség visszaállításának kiemelkedő módszere, amely hatékonyan és kíméletesen távolítja el az elhalt hámréteget. A kezelés a sav és szulfát mentes tisztítással kezdődik, majd következik a Lifting Peeling egy forradalmi hámlasztással. Az oxigenizálás a harmadik, egyben legspeciálisabb lépés. A buborékoló oxigenizáló pakolás percek alatt biztosítja az ellenállhatatlan ragyogást, és azonnali eredményt hoz valamennyi bőrtípus esetén. Ezt követi a fiatalító szérum, mely őssejtekben, antioxidánsokban, erős növényi hatóanyagokban gazdag. Végül a kezelés utolsó fázisa a fényvédő alkalmazása, mely egyenletesen ragyogóvá teszi a kezelt területet, miközben teljes védelmet nyújt az UVA/UVB sugaraktól.

Miután a bőr újra megtelt élettel, semmi teendő nincs, csupán élvezni! Fogadd a bókokat és érezd, ahogy bőröd fellélegzik! Lassan itt az idő, hogy a bőröd is ünnepi díszbe pompázzon!

Fotó: Pixabay

komment

audrey hepburn 2016.12.02.14:19
Címkék: bőr ünnep divat egészség szépség karácsony esztétika kozmetika ránc

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr8712016927
süti beállítások módosítása