Nulla százalék cukor, száz százalék élvezet

Nagy rajongója vagy a fehérjeszeleteknek? Már végigkóstoltad az egész piacot és azt gondolod, egy proteinszelet neked már semmi újat nem tud mutatni? Akkor itt az ideje, hogy közelebbről megismerkedj a legjobb barátoddal, a BioTechUSA Zero Bar fehérjeszeletével.

zerobarcsalad.jpgKezdjük a legfontosabbal: ez a termék egyáltalán nem tartalmaz cukrot, és akkor is bátran fogyaszthatod, ha laktóz- vagy gluténérzékeny vagy! A Zero Bar egy kiemelkedő, 45 százalékos fehérjetartalommal és magas élelmi rosttartalommal rendelkező fehérjeszelet, melyben az összes felesleges dolgot egyszerűen lenullázták: glutén-, laktóz-, cukor-, aszpartám- és GMO mentes.

A fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához és a normál csontozat fenntartásához.  Kortól és nemtől függetlenül mindenkinek ajánlott a fehérjeszelet fogyasztása, igazi „protein to go”, így bármikor, bármilyen helyzetben fogyaszthatod. A terméket E-vitaminnal dúsították, ami hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A Zero Bar megannyi jó tulajdonsága mellett nasinak is tökéletes! Magas fehérje- és alacsony szénhidráttartalma kapóra jön a fogyókúrázóknak, hiszen a súlyvesztéshez megfelelő mennyiségű és minőségű fehérjebevitelre van szükségünk. Nem borítja más fehérjeszeletekre jellemző, felesleges kalóriákat tartalmazó bevonat, cserébe ropogós fehérjetextúrákat tartalmaz és egy szelet mindössze 188 kalória. Növényi zsírral, kókuszzsírral készül, melynek nagy része telített zsírforrásokat tartalmaz.

A Zero Bar hat különlegesen finom ízben érhető el: dupla csokoládé, cappuccino, málnás sajttorta, tejszínes kajszibarack, citrom-bazsalikom, eper-banán. Javasoljuk, hogy kóstold végig, és utána döntsd el, hogy melyik a kedvenced! (Nálam a málnás sajttorta nyert!)

 

 

komment

audrey hepburn 2016.09.25.09:18
Címkék: sport egészség életmód mozgás fehérje zero BioTechUSA

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr2711741287
süti beállítások módosítása