Mini Megasztár indul a TV2-őn

Az ének iskolája címmel áprilisban egyedülálló énekes-tehetséggondozó műsor indul a TV2-n gyermekek főszereplésével. Az énekespalánták zenei fejlődését segíti majd az osztályfőnök-műsorvezető Friderikusz Sándor és a tanári kar: Szandi, Szulák Andrea, Hajós András és Király Viktor.

352889.w.jpgAz ének iskolája 8 és 14 év közötti, kiemelkedő énektudású és tehetségű kisgyermekeket mutat be. Ebben a műsorban nem lesz kiesés, sem csalódás, sem durva kritika. A gyerekek kizárólag pozitív megerősítéseket kapnak egy olyan különleges osztály tagjaként, amely az adások alatt végig együtt marad.

Ez a produkció a televíziós tehetségkutatás egy merőben új formáját mutatja be, amely valójában inkább tehetséggondozás, ugyanakkor értékközpontúsága mellett az egész család számára nyújt majd tartalmas szórakozást. A kereskedelmi televíziózás történetében ez az első ilyen megközelítésű formátum. Tizenhat egészen rendkívüli tehetségű és személyiségű kisgyermeket ismerhetnek meg a nézők, a tanári kar pedig olyan sztárokból áll, akik jó ismerik a gyermekek nyelvét

Az ének iskolája – Friderikusz Sándorral, Szandival, Szulák Andreával, Hajós Andrással, Király Viktorral és a gyermekkel áprilistól szombat esténként lesz látható TV2-n. Mert a nagy hang ott van a kicsikben is!

Szólj hozzá!

audrey hepburn 2013.03.18.10:07
Címkék: zene divat ének televízió TV2 Szandi Megasztár Friderikusz

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr925140816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása