Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szeretők kontra CIA

Olyan, mintha a hírek között mindennap egy szappanoperára bukkannánk. Legalábbis amióta kitudódott a CIA-igazgató szexbotránya. Szép lassan kiderül, hogy a sármosnak nem éppen nevezhető David Petraeus igazi háremet tartott a szeretőkből, hát csoda, hogy most borult a bili?

CIA.jpgŐ lenne Don Juan?

David Petraeus tábornok az élő bizonyíték arra, hogy a külső nem minden. Ha egy férfinek hatalma van, az épp olyan vonzó lehet (bizonyos nők számára), mintha ő lenne Brad Pitt, George Clooney és Ian Somerhalder egybegyúrva. A CIA-főnök elmondása szerint 37 év után csalta meg feleségét. Bár jobban mondva most kényszerült rá, hogy ezt bevallja.

Jelen van Szerető I. (Paula Broadwell), képbe került Szerető II. (Jill Kelley), de hol van Holly Petraeus, a feleség? Az ősz hajú, kissé már hízásnak indult, konzervatív öltözködésű hölgy most Hillary Clintonnál is rosszabb helyzetbe került (tudjátok, Monica Lewinsky, Bill és az orálszex esete). A házasságtörést az amerikai hadsereg szabályzata tiltja és bünteti. Úgy tűnik, a hadsereg erősebb, mint az egyház. Ahol látszólag nincsenek megrovások – Isten előtt persze vannak –, ott egyszerűen kimondják a válást, és megyünk tovább.

Az amerikai hadsereg azonban büntet. A sajtó meg meghurcol. Persze derüljön ki minden, legyen igazság, még van idő, hogy még több ember belekeveredjen. Egy igazi szappanopera, amely milliókat tart lázban. De Holly csak hallgat. Pedig mi mindent mesélhetne! Van, aki sajnálja őt, van, aki támadja. Szerető I. Szerető II.-re volt féltékeny, és nem a meglévő feleségre. Holly láthatatlan, amiről valaki tehet...

Vizsgálódhat az FBI, előkerülhetnek titkos akták, pajzán levelezések, de az ügy egyre kínosabb az igazságügyi minisztériumnak, a Fehér Háznak, na meg az érintetteknek is. Obama meg bánkódhat, hogy még az elnöki győzelmét is elhalványítja a szexsztori, amely közel sem ért még a végéhez.

Szólj hozzá!

audrey hepburn 2012.11.15.10:36
Címkék: politika közélet szex megcsalás szerető CIA Petraeus

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr184908181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása