Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Boá és szeretlek

Február van, közeledik a Valentin-nap. Most kétféle reakció látok magam előtt az olvasó részéről: az „éljen!” és a „boááá”. Bizony, bizony, évről évre erőteljesebben nyomul ez a furcsa ünnep. Piros szívecskék terítik be a tudatunkat, és néha már menekülni sem könnyű. Egy érzés színe és visszája.

febr14.jpgIgen... Nagyszerű ötlet volt az angoloktól, hogy a szerelem megünneplésére is kitaláltak egy napot. Persze az üzlet megvalósításának ötlete már az amerikaiakat dicséri. A szürke hétköznapokból kell, hogy kiemelkedjen néhány fontos pillanat. Megemlékezünk édesanyákról, hallottainkról, szeretteinkről, ott van a húsvéti nyuszi és a Mikulás, nehogy már éppen Ámor maradjon ki.

Programok: Választhatjuk a Columbus Hajón a "Szívből szeretni" Valentin-napi showműsort négyfogásos vacsorával és szerelmes világslágerekkel. Elmehetünk wellnessezni, hiszen a szállodák a február 14-ei időszakra külön akciókkal készülnek. De nem érdemes kihagyni az ADAGIO együttes Valentin-napi koncertjét sem, amelyet a MOM Kulturális Központban tartanak február 15-én 19 órától.

Nem... Már megint ez a baromság. Ne kényszerítsenek engem semmiféle ünneplésre. Nem fogok dátumra szeretkezni. Sőt, nem főzök különleges vacsorát, ha épp nem érek rá február 14-én este. Párok milliói élvezik ezt a szirupos, csöpögős boldogságot, miközben a párkapcsolatukról elmélkednek, és azt látják, hogy az egész köszönőviszonyban sincs az elvárásaikkal.

Programok: Virág- és bonbonhegyek, plüssmacik és lufiszívek. Ezeket hagyjuk ki, ha nem kívánunk részt venni a romantikus őrületben. Helyszín: otthon.

Szólj hozzá!

audrey hepburn 2013.02.01.08:06
Címkék: kultúra koncert szex divat szerelem Adagio

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr785052967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása