Apple fanatikusok, figyelem!

Október 22-én, kedden jelenti be az Apple vezérkara az új iPad, iPad Mini szériáját. Az eseményhez, egyedülálló módon, az egyik legolvasotabb haza Apple weboldal, a Magyar iPhone Közösség nagyszabású rendezvényt szervez 19 órától, a Mi Mozink Óbuda nagytermében.

ipod.jpegAz oldal főszerkesztője elmondta, lelkesen készülnek az Apple bejelentésre, és a rendezvényük színesítésére programokkal is várják az érdeklődőket. Az Apple Keynote előtt több neves hazai Apple fejlesztő, üzlet tulajdonos részvételével, egy kötetlen beszélgetés keretében fognak társalogni a várható bejelentésekről, beszélik át ki, hogyan látja a kaliforniai cég jövőjét.

Külön vonzerő lehet az estben, hogy rengeteg nyeremény kerül kisorsolásra a résztvevők közt. Minden jelenlévő egy óra ingyenes játékidőt kap a jatssznagyban.hu felajánlásával, gazdára talál az este folyamán 50 db kártyaolvasó a Steelbird Kft jóvoltából, valamint az iSamurai is csatlakozott az esemény támogatói közé, 20 db, egyenként 3000 Ft értékű szerviz kupont ajánlottak fel nyereményként.

Ha nagyon figyeltek, Facebook-oldalunkon jegyeket nyerhettek az eseményre.

komment

audrey hepburn 2013.10.18.10:42
Címkék: divat technika Apple iPad iPhone

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr675583683
süti beállítások módosítása