Százkarátos szerelem - Játék!

A Mozi Mánia app és partneroldalaival közösen újra premier előtti vetítésre hívunk benneteket. Ez alkalommal Emma Thompson és Pierce Brosnan főszereplésével készült Százkarátos szerelem c. filmre lehet jegyeket nyerni.

brosnan.jpeg
Kate (Emma Thompson) és Richard (Pierce Brosnan) igazi zsémbes elvált házaspárként viselkedik egymás társaságában, miközben, bár évek óta külön élnek, a legjobb barátoktól kezdve gyerekeikig mindenki biztos benne, hogy egyszer ismét egymásra találnak. Kate szerint azonban erre már nincs esély, ezért sokkal szívesebben ismerkedne más férfiakkal, akár interneten, akár ismerősökön keresztül. Amikor azonban Richard egy nap azzal állít be hozzá, hogy egy cégpanama következtében minden vagyonukat és nyugdíjalapjukat elvesztették, valamint veszélybe került ígéretes gyermekeik jövője is, hajlandó exével Párizsba menni, hogy megmentsék a jövőjüket…

2014. április 23-i premier előtti vetítésére a Pluszmínusztól 15 db páros jegyet lehet megszerezni, ráadásul extra nyeremény is gazdára vár a helyszínen. A vetítés előtt a Strand Hotel - Bogács felajánlásából egy két főre szóló, két éjszakás meghívást sorsolunk ki a teremben helyet foglaló nézők között.

bogács.jpeg
Amennyiben szeretnél páros belépőt nyerni a vetítésre, nem kell mást tenned, mint válaszolni egy egyszerű kérdésre.

Hány texasi-t akarnak elrabolni főhőseink?

Segítséget az előzetesben találsz.

A válaszokat a pmszerkeszto@gmail.com e-mail címre várjuk április 22-én, 12 óráig!

A vetítést 2014. április 23-án, 20 órai kezdettel a MiMozink Lurdy moziban rendezzük.

Játssz a páros belépőkért partner oldalaink játékain is, így tudod növelni az esélyed. Fontos: amennyiben több oldal játékán is nyernél belépőt, a nyert jegyek számától függetlenül egy páros belépőt tudunk biztosítani.

Partner oldalak:
Premier Mozi Magazin
Magyar IPhone Közösség
Filmuniversum
FPortal
Androbit
Mozi Mánia

A vetítés támogatója: Strand Hotel - Bogács

komment

audrey hepburn 2014.04.15.09:13
Címkék: játék film mozi kultúra Mozi Mánia

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr86038392
süti beállítások módosítása