Játék! Premier előtti mozijegy a tét

A Pluszmínusz blog, a Mozi Mánia, valamint partner oldalai újra premier előtti vetítésre invitálnak bennetetek! Szeptember 3-án, 19 órától a Lurdy Moziban Rob Reiner (Bakancslista, Azt beszélik) új rendezését tekinthetitek meg, Diane Keaton és Michael Douglas főszereplésével. A Szerelem a végzetem egy igazi, hamisítatlan romantikus vígjáték, amire most hat szerencsés nyerhet tőlünk páros jegyeket. A játék szeptember 2-án, 12 óráig tart!

szerelem_a_vegzetem_plakat.jpgA szórakozás garantált. Oren Little (és Michael Douglas) nincs különösebben kibékülve a környezetével: festékpuskával kergeti el a kertjéből az odatévedő kutyát, nem hagy parkolóhelyet a szomszédnak, és leginkább cinikus megjegyzésekkel múlatja egyedül az időt. A mogorva ingatlanügynök életébe váratlan változást hoz sosem látott unokája, akit elhidegült fia hagy hátra nála megőrzésre. Mivel Orennek évek óta nem kellett senkiért felelősséget vállalnia, ezért megoldhatatlan feladatként tornyosul előtte a kislány gondozása. Szerencsére a feladatban segítségére siet a szomszédban élő, egyedülálló énekesnő, Leah (Diane Keaton), akiből előtörnek az anyai ösztönök, ráadásul mind közelebb kerül az addig érzéketlen fajankó benyomását keltő Orenhez.

Ha kíváncsi vagy a filmre nem kell mást tenned, mint lájkolod a Pluszmínusz blogot, valamint helyesen válaszolsz egy kérdésre.

Kérdés: Oren Little (Michael Douglas) unokájának melyik a kedvenc színe?

Segítséget a film előzetesében találsz!

A helye megfejtést küld el 2014. szeptember 2-án, délig a pmszerkeszto@gmail.com e-mail címre! A filmmel kapcsolatban a Premier MoziMagazin ingyenesen elérhető különszámot jelentet meg.

A Szerintünk blog jóvoltából, a vetítés előtt az első 20, jeggyel rendelkező jelentkezőnek lehetősége lesz egyedi fényképet készítenie. A csapóra felírjuk kedvenc filmed címét, és máris készül a fénykép. A fényképezésre jelentkezni a helyszínen, a jegy átvételénél lehet.

Keresd a további, a Szerelem a végzetem játékokat partner oldalaink Facebook oldalain is. Növeld esélyedet, és vegyél részt akár az összes játékon. A nyert jegyek számától függetlenül egy játékosnak csak egy páros belépőt tudunk biztosítani. A nyertesek a helyszínen, személyi igazolványuk bemutatásával tudják átvenni a nyereményt.

Partner oldalak:

MoziStar

MiK

MoziNéző

Siba Média

FPortál

FilmDroid

Premier MoziMagazin

Mozi Mánia

komment

audrey hepburn 2014.08.26.09:57
Címkék: játék film mozi kultúra nyeremény Lurdy

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr666636475
süti beállítások módosítása